Ο Ανεξερεύνητος Εαυτός

Βιωματικό σεμινάριο

Το Κέντρο Τέχνης και Ψυχοθεραπείας, με εμπειρία 28 ετών στην εκπαίδευση, μελέτη, έρευνα και διάδοση της Εικαστικής Ψυχοθεραπείας, διοργανώνει το Bιωματικό Σεμινάριο «Ο Ανεξερεύνητος Εαυτός» που διευκολύνει τη διερεύνηση της ατομικής αυτογνωσίας, μέσα από την εικαστική έκφραση και διαμέσου του συμβολισμού.

Η φράση «Ανεξερεύνητος Εαυτός» και μόνο υποδηλώνει ότι ο λεγόμενος «φυσιολογικός άνθρωπος» γνωρίζει πολύ λίγα για τον εαυτό του. Οι περισσότεροι από εμάς συγχέουν την αυτογνωσία με τη γνώση της συνειδητότητας εαυτού. Όποιος έχει συνείδηση του «Εγώ» θεωρεί ότι γνωρίζει τον εαυτό του. Το «Εγώ», όμως, γνωρίζει μόνο τα δικά του στοιχεία και το ασυνείδητο, που καταλαμβάνει την πλατύτερη ζώνη του εαυτού, συνήθως, παραμένει ανεξερεύνητο. Πώς ο ανεξερεύνητος εαυτός συνδέεται με τη μορφή , το σώμα, τα συναισθήματα και τις ασθένειες που αναπτύσσουμε; Ποιές είναι οι διαδικασίες αυτογνωσίας που μας επιτρέπουν να τον κατανοήσουμε καλύτερα και βαθύτερα; Πώς εμπλέκεται το ασυνείδητο; Ποια είναι τα σημεία στο σώμα μας που μπλοκάρουν και με ποιες ασκήσεις μπορούμε να τα ελευθερώσουμε ξανά; Γιατί η ζωγραφική μπορεί να βοηθήσει;

Αυτά και ακόμα περισσότερα θα απαντηθούν στο βιωματικό σεμινάριο του Κέντρου Τέχνης και Ψυχοθεραπείας με τίτλο «ο Ανεξερεύνητος Εαυτός».

Συντονίστρια: Σ. Μιχαλοπούλου, Ζωγράφος, Εικαστική Ψυχοθεραπεύτρια

Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 9/12/2017

Ώρες διεξαγωγής: 10:00 – 18:00

Τιμή: 80€

Εγγραφές: μέχρι 4/12/2017 στα τηλέφωνα  210.6710.346 & 210.6747.810 ή στο artpsy@otenet.gr

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Μάθετε περισσότερα στο: http://www.art-therapy.gr/el/ergastiria/viomatika-seminaria

Facebook https://goo.gl/8u4jke

LinkedIn art-psychotherapy-center-43a6b250