Ομάδα ψ-ανάγνωσης ONLINE

Από τα Ψυχο-γραφήματα

Χρόνος ανάγνωσης < 1 ΄

Αν αρέσει και σ’ εσάς η ανάγνωση βιβλίων ψυχολογίας και οι συζητήσεις γύρω από τα θέματά τους, τότε αυτή η ομάδα είναι για εσάς.

Λένε ότι τα καλά βιβλία φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά. Μ’ αυτό το σκεπτικό, λοιπόν, στα Ψυχο-γραφήματα σκεφτήκαμε να κάνουμε ομάδα ψ-ανάγνωσης για να έρθουμε πιο κοντά με τους αναγνώστες μας και να μοιραστούμε την αγάπη μας για τα βιβλία ψυχολογίας.

Ξεκινήσαμε στην Αθήνα με συναντήσεις στο βιβλιοκαφέ Έναστρον και επεκτεινόμαστε με διαδικτυακές «συναντήσεις» για να μπορεί να συμμετέχει κανείς οπουδήποτε κι αν βρίσκεται.

Κάθε μήνα θα επιλέγεται ένα βιβλίο και στη συνέχεια θα γίνονται συζητήσεις γραπτώς μέσα σε ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Σ’ αυτές τις διαδικτυακές «συναντήσεις» θα έχετε την ευκαιρία να μοιραστείτε με άλλους την αγάπη σας για τα βιβλία, να εξερευνήσετε αγαπημένα σας θέματα, να διατυπώσετε ερωτήσεις ή να δώσετε απαντήσεις σε προβληματισμούς σας, αλλά και να διαβάσετε βιβλία που θέλατε από καιρό και συνεχώς αναβάλλατε.

Κάθε μήνα θα ορίζεται ένα συγκεκριμένο βιβλίο για ανάγνωση και οι συζητήσεις θα γίνονται με την καθοδήγηση της επικοινωνιολόγου Ελεάνας Πανδιά.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Η ομάδα είναι ανοιχτή καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς

Κόστος: 20 ευρώ/μήνα – 4 μήνες: 70 ευρώ

Τηλ. για πληροφορίες: 6977 500 954  (Ελεάνα Πανδιά)

Δηλώσεις συμμετοχής: seminaria@psy-che.gr