Μεγαλώνοντας Ισορροπημένα, Επιτυχημένα & Χαρούμενα παιδιά

Διαλέξεις/Σεμινάρια  για Ευαισθητοποιημένους Γονείς

Τζίνα Θανοπούλου – Μεγαλώνοντας Ισορροπημένα, Επιτυχημένα & Χαρούμενα παιδιά.

13 Μαρτίου 2018

Κλειδιά για να εμπνεύσουν οι γονείς στα παιδιά την καλλιέργεια της Συναισθηματικής Νοημοσύνης, EQ, (Dr. Daniel Goleman Theory) στην παιδική και εφηβική ηλικία. Αυτή η μοναδική Νοημοσύνη μπορεί να φέρει στα παιδιά: αυτογνωσία, αυτοαποδοχή, αυτοπεποίθηση. Eπιπλέον, η καλλιέργεια της Πολλαπλής Νοημοσύνης (Multiple Intelligence Theory: Dr. Howard Gardner). Ποιά ή ποιές νοημοσύνες έχει το παιδί σας και πώς να τις καλλιεργήσετε.

20 Μαρτίου 2018

Τι πρέπει να γνωρίζουν και να κάνουν ή να μην κάνουν οι γονείς; Ο καταλυτικός και σημαντικός ρόλος της σχέσης του ζευγαριού-γονέων στην καλλιέργεια της συναισθηματικής ισορροπίας, ασφάλειας, εξέλιξης των παιδιών τους. Η σχέση των γονέων μεταξύ τους λειτουργεί σαν καταλυτικός καθρέφτης για την ψυχική ωρίμανση, ανάπτυξη και ισορροπία των παιδιών τους!

27 Μαρτίου 2018

Μαθησιακές Δυσκολίες / Μαθησιακή Διαφορετικότητα / Διάσπαση Προσοχής / Υπερκινητικότητα (ΔΕΠΥ): Γιατί αυτή την εποχή είναι σε έξαρση αυτή η διάγνωση στους μαθητές; Τι πρέπει να προσέχουν οι γονείς και ποιά είναι η πιο σωστή και έγκαιρη παρέμβαση για να βοηθηθούν τα παιδιά σε μαθησιακό και συναισθηματικό επίπεδο;

Οι διαλέξεις θα γίνουν με παρουσίαση θεωρίας, βιωματικών ασκήσεων, ερωτηματολογίων, συζητήσεων, όπου θα μπορέσουν οι συμμετέχοντες να λάβουν μέρος σε θεωρητικό και πρακτικό/βιωματικό επίπεδο.

Τζίνα Γ. Θανοπούλου, ED. M., MA., HARVARD UNIVERSITY

Συμβουλευτική Ψυχολόγος/Ψυχοεκπαιδευτική Σύμβουλος Παιδιών, Εφήβων, Γονέων, Οικογένειας, Ζευγαριών, Γυναικείας Ψυχολογίας.

Βραβευμένη από UNESCO Πειραιώς & Νήσων για την προσφορά της στη Συμβουλευτική και τον Εθελοντισμό Παιδιών, Εφήβων και Γονέων.

13, 20, 27 Μαρτίου 2018

Τρίτη, 18.00-20.00

Μεμονωμένη διάλεξη: 20€, 10€ (για φοιτητές και ανέργους)

Για την έκδοση φοιτητικού εισιτηρίου απαιτείται η επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας.

Πληροφορίες-Κρατήσεις: 2103611206

Για την έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου δείτε εδώ

Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β & Μ Θεοχαράκη

Βασ.Σοφίας 9 & Μέρλιν 1
10671, Αθήνα