Στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί», εργαζόμαστε με εντατικούς ρυθμούς για να δημιουργήσουμε έναν ξενώνα φιλοξενίας για τα παιδιά και τις μητέρες /ή τις συνοδούς τους πρόσφυγες από την Ουκρανία, προσφέροντας τους στέγη, σίτιση, είδη πρώτης ανάγκης, συμβουλευτικές υπηρεσίες, ψυχολογική υποστήριξη και εκπαίδευση.

Πρόκειται για έναν ξενώνα στο κέντρο της Αθήνας, με δυναμικότητα φιλοξενίας 20 ατόμων με στόχο να προσφέρει  στήριξη και ασφάλεια. σε γυναίκες με ανήλικα παιδιά που προσέφυγαν στην Ελλάδα για να ξεφύγουν από την δίνη του πολέμου. Το κόστος για τον εξοπλισμό και τη λειτουργία του ξενώνα για 6 μήνες ανέρχεται συνολικά στις 150.000€.

Με την πολύτιμη βοήθεια σας έχουμε ως αρχικό στόχο να συγκεντρώσουμε το ποσό των 50.000 ευρώ για να εξασφαλίσουμε ολιστική στήριξη σε 20 άτομαανήλικα παιδιά και μητέρες πρόσφυγες από την Ουκρανία.

Τι χρειάζεται να κάνετε:
1. Μπείτε στο www.supportmazi.gr/mazitousagaliazoume

2. Επιλέξτε το ποσό δωρεάς σας και ολοκληρώστε τη συνεισφορά σας

3. Μοιραστείτε  με τους φίλους σας αυτήν την προσπάθεια με ανάρτηση στο Facebook ή το Instagram με hashtag  #mazitousagaliazoume  #supportmazi #mazigiatopaidi κάνοντας tag @mazigiatopaidi

Ένωση “Μαζί για το Παιδί” | Μαζί, τους αγκαλιάζουμε.