Εξαήμερο βιωματικό εργαστήριο στο Πήλιο – Η Αρχετυπική Αναγνώριση της Ύπαρξης

Ένα Ταξίδι Αυτογνωσίας, μέσα από τις Ενεργοπληροφοριακές Ροές της Κοσμοενεργειακής Θεραπείας με θέμα: «Η Αρχετυπική Αναγνώριση της Ύπαρξης»

14– 1Ιουλίου 2018 | Πήλιο

Τα Αρχέτυπα είναι τα κλειδιά της προσωπικής μας δύναμης. Είναι οι ενεργειακοί οδηγοί, που μας κατευθύνουν στην εκπλήρωση του υψηλότερου δυναμικού μας. Πρόκειται για συλλογικά πρότυπα δύναμης, που συνδέονται με τους μύθους και τις παραδόσεις των λαών.

Αν δεν έχουμε επίγνωση αυτής της δύναμης μέσα μας και δεν μπορούμε να αποκτήσουμε σύνδεση και επαφή μαζί της, συχνά οδηγούμαστε σε πνευματική δυσφορία, η οποία εκφράζεται με διάφορους τρόπους στη ζωή μας: Άγχος, νωθρότητα, αίσθημα ανικανοποίητου, κατάθλιψη και σοβαρές ψυχοσωματικές ασθένειες. Επίσης, δυσκολία στις προσωπικές μας σχέσεις, στην επαγγελματική μας πορεία και κυρίως στη σχέση με τον εαυτό μας.

–              Ποιος/α πραγματικά είμαι ?

–              Πώς μπορώ να έρθω σε επαφή με τη δύναμή μου ?

–              Ποιος είναι ο σκοπός της ζωής μου ?

Είμαστε πολύ περισσότερο από την προσωπικότητα, τις συνήθειες και τα επιτεύγματά μας. Είμαστε ανθρώπινες υπάρξεις με πολύ μεγάλες δυνατότητες.

Στην καταπράσινη φύση του Πηλίου, μέσα στις ενεργειακές δονήσεις της Κοσμοενεργειακής Θεραπείας, θα αναγνωρίσουμε και θα συνδέσουμε τις άγνωστες ακόμα πτυχές του ψυχισμού μας και της δύναμής μας.

Συντονίστρια: Μαριάνθη Μεταλληνού, Πυρηνική Ιατρός, Ομοιοπαθητικός, Ψυχοπνευματική Σύμβουλος, Κλινική Υπνοθεραπεύτρια, Ενεργειακή θεραπεύτρια.

Το κόστος συμμετοχής είναι 60 ευρώ/ημέρα σεμιναρίου +15 Ε/ημέρα (για συμμετοχή στα έξοδα του χώρου +διατροφή).

Υπάρχει για λίγα άτομα δυνατότητα εσωτερικής διαμονής με μικρότερο κόστος. Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ τηλεφωνικά στο 6974 429301.