Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018, στις 6.00-8.00μμ, στο βιβλιοπωλείο Πύρινος Κόσμος, Ιπποκράτους 16, Αθήνα.

Η Μαριάνθη Μεταλληνού, Πυρηνική ιατρός, Ομοιοπαθητικός, Ψυχοπνευματική Σύμβουλος & Ενεργειακή θεραπεύτρια θα παρουσιάσει την σχέση της Ενοχής με την Συνεξάρτηση και την δράση της Κοσμοενεργειακής Θεραπείας Cosmic Energy Healing, μέσα από μια διάλεξη – συζήτηση ενόψει του Τριήμερου Βιωματικού Σεμιναρίου Αυτογνωσίας & Θεραπείας με θέμα: «Ενοχή: Το κυριότερο συναίσθημα της Συνεξάρτησης». Μέσα από τις Ενεργοπληροφοριακές Ροές της Κοσμοενεργειακής Θεραπείας που θα διεξαχθεί στην Αθήνα, στα Κάτω Πατήσια, στις 26, 27 & 28 Οκτώβρη.

Η ενοχή, σύμφωνα με τον Φρόυντ, είναι το αποτέλεσμα ασυνείδητων ενδοψυχικών  συγκρούσεων και αποτελεί τον πυρήνα της νεύρωσης. Η ενοχή και ο φόβος μας περικλείουν στο περιτύλιγμα της Συνεξάρτησης, υπονομεύοντας τις σχέσεις μας και  απομακρύνοντάς μας από την Αγάπη.

Όλοι υποφέρουν από ενοχές. Είναι ένα συναίσθημα τόσο ισχυρό, που πολλές φορές παραλύει το άτομο ψυχικά και το κάνει να ελέγχεται από τις επιθυμίες των Άλλων. Πρόκειται για το πιο χειραγωγικό συναίσθημα και συχνά ασυνείδητα οδηγεί το άτομο σε πράξεις αυτοτιμωρίας και αυτοϋποτίμησης.

Η είσοδος στην διάλεξη – Συζήτηση είναι ελεύθερη.

Οι  θέσεις στο Βιωματικό Σεμινάριο Θεραπείας – Αυτογνωσίας είναι μόνον δέκα (10)

Περισσότερες πληροφορίες και προσυνεννόηση στο τηλ. 6974429301, marianthimetallinou@hotmail.com, www.enallaktika-sy.gr, FB: Enallaktika Schemata Ygeias

Η Κοσμοενεργειακή (Cosmic Energy Healing) είναι μία σύγχρονη ολιστική μέθοδος θεραπείας, που χρησιμοποιεί ενεργοπληροφοριακές ροές (Κανάλια-ενεργειακές συχνότητες του Σύμπαντος) και ενώνει την επιστήμη με την πνευματική αναζήτηση. Τα κοσμικά Κανάλια μεταφέρουν ενέργεια καθώς και γνώση μέσω του υποσυνείδητου. Ας σημειώσουμε εδώ, ότι η Κοσμοενεργειακή θεραπεία είναι αναγνωρισμένη από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (Π.Ο.Υ.) και διδάσκεται στο Πανεπιστήμιο της Μόσχας.
 
Σε τι μπορεί να μας βοηθήσει η Κοσμοενεργειακή θεραπεία:

1. Εναρμονίζει τη σωματική, ψυχοσυναισθηματική και νοητική λειτουργία, δημιουργώντας την αίσθηση της ευεξίας και την εσωτερικής γαλήνης.
2. Καθαρίζει το ενεργειακό μας σώμα (αύρα) από βλαβερές επιρροές (αρνητικά συναισθήματα, κακές σκέψεις κλπ.) και μπλοκαρίσματα, δίνοντας έτσι μεγαλύτερη προστασία στον οργανισμό από εξωτερικές επιδράσεις.
3. Αποκαθιστά την καλή λειτουργία των ενεργειακών κέντρων (chakras), λύνοντας τα μπλοκαρίσματα και εναρμονίζοντας την ενεργειακή ροή σ’ ολόκληρο τον οργανισμό.
4. Απελευθερώνει το φυσικό μας σώμα από δυσάρεστα συμπτώματα (όλων των συστημάτων), βελτιώνει την εξέλιξη της υφιστάμενης διαταραχής και την ποιότητα της ζωής (ανάλογα πάντα με την περίπτωση και το στάδιο).
5. Βοηθά στην απομάκρυνση των φοβιών, του άγχους, της αϋπνίας, της κατάθλιψης, της μελαγχολίας, των κρίσεων πανικού και αποκαθιστά την ισορροπία της ψυχοσυναισθηματικής μας λειτουργίας.
6. Αυξάνονται το ενεργειακό πεδίο και ενεργειακό δυναμικό, με αποτέλεσμα την αύξηση της δημιουργικότητας και μεγαλύτερες επιτυχίες στους στόχους μας, σε όλους τους τομείς (εργασία, οικογένεια, οικονομικά, συντροφικότητα κλπ).
7. Βοηθά να κλείσουν ενεργειακές συνδέσεις σχέσεων που έχουν τελειώσει (πχ μετά από θάνατο, χωρισμό κλπ).
8. Βοηθά στη βελτίωση της μνήμης και στην ανάδυση ιδιαίτερων ικανοτήτων – ταλέντων.
9. Καθαρίζει ενεργειακά κτίρια και χώρους από παλαιότερες παραμένουσες ενέργειες, προστατεύοντας έτσι από αρνητικές επιρροές και δημιουργεί ευχάριστο περιβάλλον.
10. Εναρμονίζει τις σχέσεις μας με τους άλλους, προσωπικές, επαγγελματικές, οικογενειακές και βοηθά στην έλξη θετικών ενεργειών από το περιβάλλον.
11. Η μέθοδος δρα κβαντικά και έχει την ιδιότητα να καθαρίζει και να εξισορροπεί συνεχώς το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο από το οποίο περιβάλλεται ο άνθρωπος, με φυσική συνέπεια να είναι ένας συνεχής «προστάτης» τόσο του αιθερικού, όσο και του φυσικού σώματος.

Πως εξασκείται:

Η κοσμοενεργειακή είναι μια απλή, ευχάριστη αφάρμακη και εντελώς ανώδυνη μέθοδος θεραπείας.

Όπως όλες οι ενεργειακές μέθοδοι θεραπείας, είναι ολιστική και ασχολείται μόνο με το ενεργειακό σώμα του ανθρώπου. Εκεί είναι συγκεντρωμένες όλες οι πληροφορίες που συνθέτουν το φυσικό σώμα του, τον νου και την ψυχή και εκεί εδράζονται οι αιτίες, για κάθε τι σωματικό η ψυχικό.

Ο κοσμοενεργειακός θεραπευτής συντονίζεται και κατευθύνει στον θεραπευόμενο, ισχυρές ενεργo-πληροφοριακές ροές (κανάλια κοσμικής ενέργειας), όπου χρειάζεται στο ενεργειακό του σώμα, με σκοπό τον καθαρισμό και την εξυγίανση

Η ευεργετική δύναμη της κοσμικής ενέργειας είναι αμέσως αντιληπτή στον ψυχικό και φυσικό-σωματικό μας κόσμο.