ΔΩΡΕΑΝ διάλεξη «Ο φόβος ως οδηγός στην πορεία της ζωής μας»

Την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου στις 18:00 το Κέντρο Ψυχοθεραπείας και Εκπαίδευσης «Gestalt Foundation» παρουσιάζει στον ΙΑΝΟ (Σταδίου 24) τη διάλεξη με τίτλο «Ο φόβος ως οδηγός στην πορεία της ζωής μας» με εισηγήτριες τις Δέσποινα Μπάλλιου και Εξαρμενία Παππά.

Είσοδος Ελεύθερη.

Λίγα λόγια για τη διάλεξη

Ο φόβος της απόρριψης, ο φόβος της αγάπης, ο φόβος της εγκατάλειψης, ο φόβος της ελευθερίας, ο φόβος της απώλειας, ο φόβος της προδοσίας, ο φόβος της αποτυχίας… ο φόβος… ο φόβος… ο φόβος…

Ο φόβος… αναπόσπαστο, αρχέγονο βίωμα της ύπαρξής μας… μας ΟΔΗΓΕΙ τόσο σε βαθιές ψυχικές διεργασίες όσο και σε παγιωμένες επιλογές· επιλογές προστασίας, παραίτησης, ψυχαναγκαστικού ελέγχου, απομόνωσης, προκατάληψης αλλά και σε επιλογές εξέλιξης, δημιουργίας και αλλαγής.

Αναγνωρίζουμε τους φόβους μας;

Τι θέση έχει ο φόβος στη ζωή μας και πώς τον διαχειριζόμαστε;

Ποιες είναι οι περιοχές του εαυτού μας που είναι σκόπιμο να αναπτύξουμε προκειμένου ο φόβος  να μας οδηγήσει σε δημιουργικές επιλογές που μας δυναμώνουν και μας εξελίσσουν; 

Λίγα λόγια για τις εισηγήτριες

Δέσποινα Μπάλλιου, M.Sc. Συμβουλευτικής Ψυχολογίας, Ψυχοθεραπεύτρια, Εκπαιδεύτρια & Επόπτρια Gestalt, μέλος της EAGT. Εκπαιδευμένη στη μέθοδο Τραυματοθεραπείας EMDR. Κάτοχος ECP (European Certificate of Psychotherapy). Ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Ψυχοθεραπείας Gestalt.

Εξαρμενία Παππά, Ψυχολόγος (ΕΚΠΑ), MSc Mental Health Studies, Ψυχοθεραπεύτρια και Εκπαιδεύτρια Gestalt. Μέλος της EAGT και της Ελληνικής Εταιρίας Ψυχοθεραπείας Gestalt (H.A.G.T.), PgCert Gestalt Body Process (Trained by James Kepner) Certificate in Performance Studies in Dance (Birkbeck College London). Εργάζεται ιδιωτικά ως ψυχοθεραπεύτρια, συντονίζει ομάδες και σεμινάρια που συνδυάζουν την κίνηση, τον χορό και την ψυχοθεραπεία Gestalt, ομάδες στήριξης εκπαιδευτικών και σεμινάρια εκπαίδευσης εκπαιδευόμενων στην θεραπεία Gestalt. Ενδιαφέρεται ιδιαίτερα να ανακαλύπτει νέες προσεγγίσεις στον χορό και την κίνηση και να μελετάει πως μπορούν να ενσωματωθούν στην θεραπευτική διαδικασία.

IANOS | Σταδίου 24, Τ. 210 3217810, www.ianos.gr