Γυναίκα – Ένα μυστικό ταξίδι

Εργαστήριο με την Χοροθεραπεύτρια- Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας, Κωνσταντία Σταύρου

και τη Life Coach, Κάλλι Λάσκαρη.

Μια χοροθεραπεύτρια και μια life coach ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν ένα γυναικείο μυστικό ταξίδι.

Ένα ταξίδι που γεννήθηκε από την αγάπη και την πίστη προς τη θηλυκή ενέργεια.

Στόχος του να αποκτήσουμε μεγαλύτερη επαφή με το σώμα και τα συναισθήματά μας με εργαλεία το χορό, τη μουσική, την κίνηση, το παιχνίδι, τις ιστορίες και τις βιωματικές ασκήσεις.

Να ξυπνήσουμε τον αισθησιασμό και τη θηλυκότητά μας.

Να θυμηθούμε πόσο υπέροχο και δυνατό είναι να είσαι ΓΥΝΑΙΚΑ.

Η Κωνσταντία Σταύρου παρακολούθησε το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Χοροθεραπείας της Ένωσης Χοροθεραπευτών Ελλάδος. Στη συνέχεια διερεύνησε μέσα από ένα Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Αυθεντικής Κίνησης (τεχνική Χοροθεραπείας) με θέμα «Αυθεντική Κίνηση και Τέχνη» και διεύρυνε τις σπουδές της στη Συμβουλευτική- Συνθετική Ψυχοθεραπεία στο Athens Synthesis Center.
Εργάζεται ως Χοροθεραπεύτρια (πρακτική άσκηση) στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα και στο Οικοτροφείο Ίρις, ξενώνα του Δαφνιού.
Είναι ενεργό μέλος της Ένωσης Χοροθεραπευτών Ελλάδος και της θεατρικής ομάδας «Παράβαση». Συνεργάζεται με το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Διδάσκει στην Πειραματική Σκηνή Θεάτρου Πέτρας το μάθημα της κίνησης, μέσα από χοροθεραπευτικές τεχνικές.
Διοργανώνει σεμινάρια Χοροθεραπείας και συμμετέχει με ομιλίες σε διάφορες Ημερίδες. Κάνει ατομικές και ομαδικές συνεδρίες Χοροθεραπείας και Συμβουλευτικής, σε ενήλικες και παιδιά.

Η Κάλλι Λάσκαρη εκπαιδεύτηκε ως Life and Relation Coach
στο Robbins Madana Training Center. Παρακολούθησε επίσης ένα πρόγραμμα coaching του Πανεπιστημίου Αιγαίου, καθώς και πολλά σεμινάρια αυτοβελτίωσης, NLP, Feng Shui και Reiki.
To 2010 δημιούργησε το New Path και από τότε δουλεύει με γυναίκες και άντρες που θέλουν να ζήσουν ολόψυχα τη ζωή. Διοργανώνει ομάδες αυτοανάπτυξης και αυτοεξάρτησης, αλλά δουλεύει και σε προσωπικό επίπεδο.
Πιστεύει βαθιά στην ικανότητα των γυναικών να αλλάξουν τον κόσμο, φτάνει να θυμηθούν πόσο υπέροχη και δυνατή είναι η θηλυκή τους πλευρά.

Κυριακή 4 Μαρτίου 2018, 11.00- 17.00

Στο Gaz Symphony Studio, Αριστοφάνους 1, Πλ. Ψυρρή

Το εργαστήριο έχει κόστος 60 ευρώ. Φοιτητές- άνεργοι 40 ευρώ.
Early bird για κρατήσεις μέχρι 25/2, 40 ευρώ.

https://www.facebook.com/events/143393609805148/

Πληροφορίες και διευκρινήσεις
Κωνσταντία Σταύρου 6970893810

Κάλλι Λάσκαρη 6947265030