«Περπατώ – Διεκδικώ με τους Τυφλούς»

perpato me tous tyflousΠροσκαλείστε να καταστείτε συνοδοιπόροι με τους Κύπριους τυφλούς στο γνήσιο αγώνα που διεξάγουν για κοινωνικοοικονομική καταξίωση, λαμβάνοντας ενεργά μέρος στις πορείες «Περπατώ – Διεκδικώ με τους Τυφλούς» που διοργανώνει η Παγκύπρια Οργάνωση Τυφλών σε συνεργασία με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ευημερίας Τυφλών και τη Σχολή Τυφλών το Σάββατο 5 Απριλίου, 2014, σε όλες τις ελεύθερες πόλεις της Κύπρου.

Η κεντρική Πορεία είναι προγραμματισμένη για τις 4:00 μ.μ. στο προαύλιο του Ξενοδοχείου ΧΙΛΤΟΝ και  θα τερματίσει στη Σχολή Τυφλών, όπου θα λειτουργήσει το διήμερο «Απριλιάτικο Πανηγύρι». Η Πορεία τελεί υπό την Υψηλή Προστασία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη και την έναρξη της θα κηρύξει η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κα Ζέτα Αιμιλιανίδου. Την πορεία αναμένεται να προσφωνήσουν οι δήμαρχοι της μείζονος περιοχής της Λευκωσίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παιανίζει η Φιλαρμονική της Αστυνομίας υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Αδάμου.

Η Πορεία στη Λεμεσό θα ξεκινήσει στις 11:00 π.μ. από την Επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού στην Οδό Ανεξαρτησίας και θα καταλήξει στο Δημόσιο Κήπο της πόλης. Την εκδήλωση της Λεμεσού έθεσε υπό την αιγίδα του ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκης Ομήρου.

Στην εκδήλωση αυτή θα πάρουν μέρος και θα την προσφωνήσουν ο Δήμαρχος Λεμεσού και οι Δήμαρχοι της ευρύτερης περιοχής Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παιανίζει η Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού υπό τη διεύθυνση του Θανάση Αθανασίου.

Καλούνται όλα τα μέλη των Οργανώσεων και οι φίλοι των τυφλών, όπως παρευρεθείτε μαζί με φίλους και γνωστούς και να συμπορευτείτε μαζί μας, στη μεγάλη αυτή εκδήλωση της κίνησης για την ευημερία των τυφλών, το Σάββατο, 5 Απριλίου, 2014.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα 22813383, 25716125, 24665335 και 23742122 στη Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Παραλίμνι, αντίστοιχα.

Σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας.

 

Από την Παγκύπρια Οργάνωση Τυφλών

Λευκωσία, 26 Μαρτίου, 2014
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ