Νέα έναρξη του Diploma in Counseling Psychology από το City Unity College!

Το City Unity College παρουσιάζει την νέα έναρξη του Diploma in Counseling Psychology ΦεβρουάριοςΙούνιος 2013 το οποίο ξεκινάει στις 23 Φεβρουαρίου!

Αποτελείται από 17 ενότητες μαθημάτων (σε σύνολο 136 ωρών διδασκαλίας)

Η Συμβουλευτική είναι ένας τομέας της ψυχολογίας ο οποίος διευκολύνει την δια βίου προσωπική και διαπροσωπική λειτουργικότητα, εστιάζοντας σε συναισθηματικές, κοινωνικές, επαγγελματικές, εκπαιδευτικές, αναπτυξιακές, καθώς και ανησυχίες που συνδέονται με την υγεία. Επικεντρώνεται σε ομαλά και συνήθη αναπτυξιακά ζητήματα αλλά και σε δυσλειτουργικά και ασυνήθη, που σχετίζονται με την ατομική, οικογενειακή, ομαδική ή οργανωτική ανθρώπινη εμπειρία.

Βοηθάει ανθρώπους με σωματικές, συναισθηματικές και ψυχικές διαταραχές να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους, να εξαλείψουν την δυσφορία και/ή την διαταραχή τους, να επιλύσουν τις κρίσεις που αντιμετωπίζουν και να αυξήσουν την ικανότητά τους να ζήσουν μια πιο λειτουργική ζωή. Προωθεί τη θέσπιση προσωπικών στόχων και προσφέρει θετικά μοντέλα με βάση τα οποία μπορεί κανείς να ενδυναμώσει τα προτερήματά του και να δώσει στον εαυτό του τη δυνατότητα για βέλτιστη λειτουργικότητα και ποιότητα ζωής.

Ο συγκεκριμένος κύκλος σπουδών θα επιτρέψει στους συμμετέχοντες να διερευνήσουν μια εξειδικευμένη θεματολογία πάνω στην επιστήμη της ψυχολογίας και να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις στην αντιμετώπιση προβλημάτων της καθημερινότητας.

Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία για να ολοκληρωθεί με επιτυχία αυτός ο τίτλος σπουδών.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πληροφορίες για το City Unity College

Το City Unity College ιδρύθηκε στη χώρα μας το 1999 ως εξουσιοδοτημένο παράρτημα του City University of Seattle (USA) στην Αθήνα, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών. Το City Unity College έχει λάβει επίσημη Άδεια Λειτουργίας από το Υπουργείο Παιδείας.

Επικοινωνία: Για περισσότερες πληροφορίες:
Καλέστε μας: 210 3243222 (admissions office)
Στείλτε μας e-mail στο: info@cityu.gr ή fax στο 210 3225253
Επισκεφθείτε το site μας:
www.cityu.gr