Δωρεάν διαλέξεις για την ψυχική υγεία

Έναν νέο κύκλο επιμορφωτικών διαλέξεων με κύριο θεματικό άξονα την Ψυχική Υγεία εγκαινιάζει το IST College με την έναρξη του Β’ ακαδημαϊκού εξαμήνου του ακαδημαϊκού έτους 2010-2011 σε συνεργασία με το τμήμα Ψυχολογίας του.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου και απευθύνονται σε φοιτητές και επαγγελματίες των ειδικοτήτων Ψυχολογίας, αλλά και στο ευρύ κοινό.

Οι εισηγητές του προγράμματος είναι ακαδημαϊκοί και διακεκριμένοι επαγγελματίες του χώρου, οι οποίοι διαθέτουν πολυετή εμπειρία στο χώρο και σκοπό έχουν να παρουσιάσουν στους φοιτητές των τμημάτων Ψυχολογίας θέματα ιδιαίτερου ενδιαφέροντος από διαφορετικούς θεματικούς άξονες.

Οι διαλέξεις θα έχουν διάρκεια 50 – 90 λεπτά, κατά την οποία οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους ομιλητές και να θέσουν τα ερωτήματά τους.

Τα θέματα των διαλέξεων που θα πραγματοποιηθούν είναι:
3 Μαρτίου – «Αντίληψη: Τα σύνορα της πραγματικότητας» /Εισηγητής: Δρ Π. Πατρικέλης (Νευροψυχολόγος, Επιστημονικός συνεργάτης του IST College)

10 Μαρτίου – «Εισαγωγή στις συμβουλευτικές δεξιότητες» /Εισηγήτρια: Γ. Κλειδαριά (Ψυχολόγος – Ειδική Παιδαγωγός στο ΔΙΚΕΨΥ)

17 Μαρτίου – «Οι θεραπευτικές ιδιότητες του παιχνιδιού» /Εισηγήτρια: Μ.Τακούση (MSc; Υποψ. Διδάκτωρ Ψυχολογίας – University of Hertfordshire)

31 Μαρτίου – «Δυσλεξία και νευροανάδραση» / Εισηγήτρια: Γ. Κλειδαριά (Ψυχολόγος – Ειδική Παιδαγωγός στο ΔΙΚΕΨΥ)

7 Απριλίου – «Εγκέφαλος και ψυχολογία» /Εισηγητής: Δρ Π. Πατρικέλης (Νευροψυχολόγος, Επιστημονικός συνεργάτης του IST College)

Η παρακολούθηση των διαλέξεων είναι δωρεάν. Περισσότερες πληροφορίες στο 800 11 93000 (χωρίς χρέωση).