ΝΕΑ Ημερομηνία Διεξαγωγής

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019 (10.30 π.μ.- 8μ.μ.)

Divani Caravel Hotel

Κορυφαίες εταιρίες & οργανισμοί αναζητούν προσωπικό!

Το Employability Fair 2018 powered by Mediterranean College αλλάζει χρόνο και χώρο διεξαγωγής και επιστρέφει ανανεωμένο για 6η συνεχόμενη χρονιά, με την υποστήριξη του ΙΙΕΚ ΑΛΦΑ! Η διοργάνωση – θεσμός που έχει αναπτύξει το Mediterranean College, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019, από τις 10.30π.μ. έως τις 8μ.μ., στο Divani Caravel Hotel (Λ. Βασ. Αλεξάνδρου 2), με στόχο την ενίσχυση της απασχολησιμότητας των νέων της χώρας μας.

Το Employability Fair 2018 powered by Mediterranean College έχει εδραιωθεί τα τελευταία χρόνια ως ένα από τα κορυφαία Job Fairs στην Ελλάδα, αφού την τελευταία 5ετία έχει προσελκύσει περισσότερες από 150 εταιρείες, με τη συμμετοχή περισσότερων από 8.000 επισκεπτών από όλη τη χώρα και την κατάθεση 4.000 βιογραφικών.

Οι μεγαλύτερες Ελληνικές & Πολυεθνικές εταιρίες και Οργανισμοί δίνουν ραντεβού φέτος στο Divani Caravel Hotel, με στόχο να πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις πρόσληψης ή συλλογή βιογραφικών υποψηφίων για κάλυψη μελλοντικών θέσεων, καθώς επίσης και να αναζητήσουν φοιτητές για πρακτική άσκηση.

Στο πλαίσιο του κορυφαίου Job Fair θα πραγματοποιηθούν εξειδικευμένα σεμινάρια και ομιλίες, με επίκαιρη θεματολογία από τους κλάδους του Τουρισμού, της Ψυχολογίας και του Management, ενώ το ειδικά διαμορφωμένο CV Center powered by MANPOWER GROUP θα βοηθάει τους επισκέπτες να δημιουργήσουν ένα αποτελεσματικό  βιογραφικό.

Η είσοδος στον εκθεσιακό χώρο και σε όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις είναι ελεύθερη για το κοινό και προϋποθέτει τη δήλωση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες & δήλωση συμμετοχής, επισκεφθείτε το Official Site της διοργάνωσης: www.mc-employability.gr