30ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νευρολογίας | 16-19 Μαΐου 2019

16-19 Μαΐου 2019, Ξενοδοχείο Athos Palace, Χαλκιδική

Η Ελληνική Νευρολογική Εταιρεία (ΕΝΕ) ανακοινώνει την διοργάνωση του 30ουΠανελληνίου Συνεδρίου Νευρολογίας το οποίο φέτος πρόκειται να πραγματοποιηθεί από τις 16 έως τις 19 Μαΐου 2019, στο ξενοδοχείο Athos Palace, στη Χαλκιδική.

Το Πανελλήνιο Συνέδριο αποτελεί την μεγαλύτερη εκδήλωση στο χώρο της Νευρολογίας στην Ελλάδα καλύπτοντας κατά το δυνατό το σύνολο των γνωστικών αντικειμένων της ειδικότητας.

Tα τελευταία χρόνια δίνεται ιδιαίτερο βάρος στον εκπαιδευτικό χαρακτήρα του Συνεδρίου σε πρακτικά θέματα με διοργάνωση κλινικών φροντιστηρίων και θεματικών ενοτήτων με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις τελευταίες εξελίξεις στη διάγνωση και θεραπεία. Περιλαμβάνονται επίσης διαλέξεις διακεκριμένων συναδέλφων από το εξωτερικό ενώ δίνεται βήμα στις παρουσιάσεις νέων ειδικών και ερευνητών.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα συζητηθούν επίσης τα θεραπευτικά και διαγνωστικά πρωτόκολλα της ΕΝΕ και η επικαιροποίηση τους. Όπως και στις προηγούμενες εκδηλώσεις της ΕΝΕ έχει προβλεφθεί επίσης η κάλυψη συμμετοχής ποσοστού ειδικευομένων και νέων ειδικών Νευρολόγων από όλες τις Πανεπιστημιακές και Κλινικές του ΕΣΥ που χορηγούν πλήρη ειδικότητα στη Νευρολογία. Θα υπάρξει επίσης ειδικό πρόγραμμα επιδότησης της συμμετοχής νέων ειδικών συναδέλφων που μετέχουν με εργασίες.

Το επικείμενο Πανελλήνιο Συνέδριο Νευρολογίας είναι το 30ο και ως εκ τούτου επιθυμούμε να αναδείξουμε την επετειακή χροιά που μοιραία το συνοδεύει. Αυτή η συγκυρία είναι ένας επιπλέον λόγος που επιβάλει για τη διοργάνωση του συνεδρίου να είναι καθόλα άψογη, αντάξια της ιστορίας της ΕΝΕ και των μελών της.

Προσβλέπουμε με την ενεργό συμμετοχή όλων των συναδέλφων στην επιτυχία του συνεδρίου.

Ο Πρόεδρος Νικόλαος Γρηγοριάδης

Ο Γεν. Γραμματέας Κωνσταντίνος Βαδικόλιας, Καθηγητής Νευρολογίας ΔΠΘ

Δείτε την ανακοίνωση εδώ

Δελτίο συμμετοχής

Δελτίο Υποβολής Περιλήψεων