Συναλλακτική ανάλυση

Ημερομηνία:  1-2 Φεβρουαρίου 2020 ( 10.00-16.00)

Χώρος : Ξενοδοχείο ΜΟΥΣΕΙΟ, Μπουμπουλίνας 16 Αθήνα 10682

Πληροφορίες- εγγραφές : 210-3388044 ( Γιάννης Λαιμοδέτης)

E-mail : daseinclub@gmail.com

Εισηγητής : Julie Hay ( TSTA)

Κόστος συμμετοχής :150 ε (εγγραφές έως 15 Ιανουαρίου) 200 ε ( εγγραφές μετά την 15 Ιανουαρίου).

Εκπτώσεις για τρία άτομα και γκρουπ.

Θα υπάρχει μετάφραση στα Ελληνικά.

Περιγραφή : Το παρόν σεμινάριο είναι ένα επίσημο πιστοποιημένο εισαγωγικό πρόγραμμα από την ITAA(International Transactional Analysis Association) και στους συμμετέχοντες θα δοθεί πιστοποίηση με την οποία  μπορούν να γίνουν μέλη στην Παγκόσμια οργάνωση.

Το σεμινάριο καλύπτει την επίσημη ύλη και είναι απαραίτητο, για όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν επαγγελματική εκπαίδευση στην συναλλακτική ανάλυση, που οδηγεί στο διεθνές πτυχίο συναλλακτικού αναλυτή.

Ύλη του σεμιναρίου 101: Καταστάσεις του Εγώ, θέσεις ζωής, παιχνίδια που παίζουν οι άνθρωποι, ψυχολογικά χάδια, σενάριο ζωής, Οδηγοί, κύκλοι της ανάπτυξης κ. αλ.

Κατά τη διάρκεια των  δύο ημερών, θα μάθετε τα διάφορα στοιχεία της συναλλακτικής ανάλυσης και πώς μπορούν να σας βοηθήσουν να καταλάβετε τον εαυτό σας, τους άλλους ανθρώπους και τη δυναμική που συμβαίνουν σε ζευγάρια, ομάδες, οικογένειες, ομάδες, τάξεις και οργανισμούς.

Η συναλλακτική ανάλυση χρησιμοποιείται ευρέως στην ψυχοθεραπεία, στην παροχή συμβουλών, στην οργανωτική συμβουλευτική, στη διδασκαλία και στην κατάρτιση, στην καθοδήγηση, στην ομαδική ανάπτυξη και μπορεί να εφαρμοστεί στη διαχείριση και την ηγεσία, στην εξυπηρέτηση πελατών, στην κοινωνική εργασία, στις δεξιότητες γονέων.

Εισηγητής : Η διεθνούς φήμης καθηγήτρια Julie Hay πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια και επόπτρια από την ITAA , τέως πρόεδρος της παγκόσμιας και της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας συναλλακτικής ανάλυσης

( ITAA, EATA)