Σεμιναριακή ομιλία και παρουσίαση του βιβλίου «Ζούμε για Πάντα – Δεν Πεθαίνουμε Ποτέ!».

Χρόνος ανάγνωσης < 1 ΄

Την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου στις 18:00 ο Πάνος Αξιομάκαρος θα πραγματοποιήσει στον ΙΑΝΟ της Αθήνας σεμιναριακή ομιλία και παρουσίαση του βιβλίου του με τίτλο «Ζούμε για Πάντα – Δεν Πεθαίνουμε Ποτέ!».

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με διαλογική συζήτηση.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο IANOS Café (Σταδίου 24) και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Λίγα παραπάνω λόγια για την εκδήλωση

Ο συγγραφέας αναφέρεται στη νέα θεωρία των πάντων «Βιοκεντρισμό», στους πέντε λόγους που ζούμε για πάντα και στο ότι Ζωή και Συνείδηση είναι τα κλειδιά για την κατανόηση της αληθινής φύσης του σύμπαντος.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Πάνος Αξιομάκαρος, σπούδασε πολιτικός μηχανικός και οικονομολόγος. Εσωτερική καθοδήγηση, όμως, τον ώθησε αρχικά στην κλασική ψυχολογία και στη συνέχεια στην ενεργειακή ψυχολογία, όπου αφιερώθηκε αποκλειστικά. Ίδρυσε και διευθύνει από το 1989 το Ινστιτούτο Έρευνας Σκέψης & Συμπεριφοράς, και είναι international faculty member του PrenatalUniversity. Ήταν εκπρόσωπος στην Ελλάδα και Κύπρο του University of Wisconsin SP-ELI όπου δίδαξε Διαισθητικό Μάνατζμεντ. Αφιερώθηκε δημιουργώντας το επιστημονικό πλαίσιο της υπερψυχολογίας και διαισθητικά προσέλαβε τις σχετικές γνώσεις και υλοποιεί μεταξύ άλλων τις μεθόδους: ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΔΙΝΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ, ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΔΙΝΗ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ, INTERNET BUSINESS THERAPY (IBT) και OLYMPIAN LIFE COACHING (OLC). Επίσης προσφέρει ως ανεξάρτητος σύμβουλος το ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. Οι μέθοδοι του διατυπώνονται στα συγραφικά του έργα Η Τέχνη της Μάθησης, Το Σκεψιγράφημα και Η Κβαντική Δίνη Μεταμόρφωσης.

Link Εκδήλωσης:

https://www.ianos.gr/events/panos-axiomakaros-zoume-gia-panta-den-pethainoume-pote-ekd.html