Σεμινάριο Ελληνικού Δικτύου Γυναικών Ευρώπης με θέμα «Ψυχόδραμα για προσωπική ενδυνάμωση»

Πάντοτε αυθόρμητα δεσμευμένοι σε μια ανθρώπινη στάση και με γνήσιο ενδιαφέρον αναφορικά με την πρόληψη, την υποστήριξη και τη γνώση παραπομπών έκτακτης ανάγκης, παραμένουμε στις δύσκολες εποχές που διανύουμε διαθέσιμοι να πολλαπλασιάζουμε τη γνώση και τη «δύναμή μας».

Με χαρά θα σας περιμένουμε στα σεμινάριά μας και μέσα από αυτή σας την παρουσία όχι μόνο θα στηρίξετε το έργο του ΕΔΓΕ, αλλά θα εμπλουτιστείτε με σημαντικά εργαλεία δεξιοτήτων, ανθρώπινης επαφής, συνύπαρξης και πολυετούς γνώσης.

Το 2ο σεμινάριό μας αφορά:
« ΨΥΧΟΔΡΑΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ».

Πρόκειται για ένα βιωματικό σεμινάριο πλούσιο σε δράση, αλληλεπίδραση και γνώση. Απευθύνεται σε νέους εθελοντές του ΕΔΓΕ ανεξαρτήτως ειδικότητας, σε επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας και όποιον ενδιαφέρει η αυτογνωσία, η ενδυνάμωση αλλά και η υποστήριξη συνανθρώπων.

Οι βιωματικές ασκήσεις που πραγματοποιούνται σε κάθε σεμινάριο είναι πολύ σημαντικές για τη μεταλαμπάδευση του έργου μας, καθώς τα μέλη μαθαίνουν να ανταποκρίνονται στα συναισθήματα των άλλων, χωρίς να χάνουν την επαφή με τον εαυτό τους, να υποστηρίζουν σε στιγμές κρίσεις άλλους ανθρώπους και να παραπέμπουν στους κατάλληλους φορείς. Το αποτέλεσμα είναι πολυπαραγοντικό και αξιοσημείωτο τόσο για επαγγελματίες ψυχικής υγείας αλλά και για άλλους σε οποιονδήποτε κλάδο.

Για δηλώσεις συμμετοχής στο δεύτερο σεμινάριο μας, παρακαλώ όπως στείλετε e-mail με θέμα: Εκδήλωση ενδιαφέροντος σεμιναρίου ΕΔΓΕ, στο fotmant.psy@gmail.com ή καλέστε: 6955309350.

Δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Εισηγητές: Στελέχη του ΕΔΓΕ
Τοποθεσία διεξαγωγής: Ευρυτανίας 35, πλησίον μετρό Πανόρμου, 2ος όροφος.

Ημ/νία: Τρίτη, 15/10/2019
Ώρα: 18.00-21.00
Είσοδος: 10 ευρώ