Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στις 20.30 ο αγαπημένος μουσικός Μιχάλης Δέλτα, θα παρουσιάσει τη νέα του δημιουργία «Οι 7 Σφραγίδες Του Φωτός».

Πρόκειται για μια χειροποίητη συλλεκτική κασετίνα η οποία περιέχει 7 Κάρτες Διαλογισμού με πρωτότυπα Κείμενα και Σχέδια του Καλλιτέχνη καθώς και ένα ένθετο καθοδήγησης.

Θα αναπτύξει την Συμβολική Αξία της Διαλογιστικής Μεθόδου και θα μιλήσει για την Ψυχονοητική Ενδυνάμωση που προσφέρει στην Αυτο-Βελτίωση του Αναζητητή.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ (Σταδίου 24) και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Λίγα λόγια για τις «7 Σφραγίδες Του Φωτός»

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Εσωτερικής Θεραπευτικής που δημιούργησε ο Μιχάλης Δέλτα για καθημερινή Πνευματική Καθοδήγηση και Ανάπτυξη, μια Μυητική Διαδικασία εμπνευσμένη από τις Εσωτερικές του αναζητήσεις και τις εμπειρίες του ως Θεραπευτής και Δάσκαλος Reiki, αλλά και από την μελέτη του στον Μυστικισμό και τις Εσωτερικές Διδασκαλίες.

«Οι 7 Σφραγίδες Του Φωτός» διατίθενται σε Λευκή και Μαύρη Κασετίνα, σε περιορισμένα αντίτυπα με Χειρόγραφα Εξώφυλλα επιμελημένα Καλλιτεχνικά από τον Εικαστικό Χρόνη Τσακιρακάκι, αποκλειστικά στο βιβλιοπωλείο IANOS.

Αγοράστε την κασετίνα εδώ