Ο Αληθινός μας Κόσμος ως ένα Θέατρο του Παραλόγου

Χρόνος ανάγνωσης < 1 ΄

Gestalt & Θεραπεία του Τραύματος

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ

Ο Αληθινός μας Κόσμος ως ένα Θέατρο του Παραλόγου

με τον Alex Sternick, Διεθνώς αναγνωρισμένο Εκπαιδευτή της Τέχνης της Ασυναρτησίας και της Γελωτοθεραπείας σε 13 χώρες

Alex Sternick είναι διεθνώς αναγνωρισμένος δάσκαλος της Τέχνης της Ασυναρτησίας και της Γελωτοθεραπείας. Αυτήν τη στιγμή, είναι Καθηγητής της τεχνικής των Gibberish στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc Εφαρμοσμένης Θετικής Ψυχολογίας στο Bucks New University της Αγγλίας. Είναι, επίσης, πτυχιούχος κλινικής διατροφολογίας (BSc). Ο Alex Sternick ήταν ο πρωτοπόρος των ομάδων γιόγκας γέλιου στο Ισραήλ, τις οποίες συντονίζει με επιτυχία μέχρι σήμερα.

Ξεκίνησε το ταξίδι του στον χώρο της γελωτοθεραπείας στην Ινδία το 2003, όπου και υποστήριξε ασθενείς τελευταίου σταδίου. Στη συνέχεια, εργάστηκε στην Αιθιοπία ως γελωτοθεραπευτής στο Mother’s Mission και ως διατροφολόγος στο SaveTheChildren USA.

Το 2004, ξεκίνησε τις πρώτες ομάδες γέλιου στην Ιερουσαλήμ και οργάνωσε σεμινάρια με διεθνούς φήμης δασκάλους, συμπεριλαμβανομένων των Dr Madan Kataria και Belachew Girma (World Laugher Master). 

Έχει εργαστεί με Ισραηλίτες και Άραβες σε μια προσπάθεια να φέρει αυτές τις δυο διαφορετικές ομάδες πιο κοντά μέσα από το γέλιο και την ασυναρτησία. Για τη συνεισφορά του προς “την ειρήνη μέσω του γέλιου”, το 2014 έλαβε το βραβείο Golden Laughter από το French School of Happiness & Rigology. 

Σήμερα διεξάγει επαγγελματικά πιστοποιημένα εκπαιδευτικά σεμινάρια σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο: Γερμανία, Αυστρία, Φινλανδία, Αγγλία, Ισραήλ, Σλοβενία, Γαλλία, Ιταλία, Ιαπωνία, Αμερική. 

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020, 20.00 – 22.00

Χώρος Διεξαγωγής:

Κέντρο Ψυχική Υγεία από την Αρχή

Βασ. Σοφίας 51, 1ος όροφος (μετρό Ευαγγελισμός)

Οι ομιλίες γίνονται στα αγγλικά με μετάφραση στα ελληνικά.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Τηλ. 2155209533 Κιν. 6974789554
Email: info@gestaltnetworkgreece.com
Ιστοσελίδα: https://gestaltnetworkgreece.com/