Η ομάδα Χοροκινητικής Θεραπείας προσφέρει στους συμμετέχοντες ένα ασφαλές πλαίσιο για προσωπική ανάπτυξη, με εργαλεία την κίνηση και τη σωματική έκφραση. Κεντρικός άξονας της ομάδας είναι η σύνδεση νου και σώματος και η δημιουργική διερεύνηση των θεμάτων που αναδύονται, σε ατομικό και διαπροσωπικό επίπεδο.

Η ομάδα απευθύνεται σε ενήλικες. Για την ένταξη στην ομάδα δεν χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία. Ωστόσο, είναι απαραίτητη η πραγματοποίηση τουλάχιστον τριών ατομικών συνεδριών για την αποσαφήνιση του αιτήματος και τη λήψη ιστορικού.

Οι συναντήσεις της ομάδας είναι εβδομαδιαίες, κάθε Δευτέρα στις 20.00-21.30 και πραγματοποιούνται στον χώρο της kinόsfera, Αρματολών & Κλεφτών 9. www.kinosfera.gr

Έναρξη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019.

Η ομάδα θα ξεκινήσει εφόσον συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός συμμετοχών.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6948272658 και μέσω e-mail στο info@kinosfera.gr

Συντονίζει η Tόνια Δάκου, Χοροκινητική θεραπεύτρια.

H ΤόνιαΔάκου είναι Χοροκινητική Θεραπεύτρια (MA in Dance Movement Therapy, Universitat Autonoma de Barcelona). H πολυετής αφοσίωσή της στην τέχνη του χορού, στάθηκε η αφορμή για να ανακαλύψει την ψυχοθεραπευτική διάσταση του χορού και της κίνησης. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κρήτης και διπλωματούχος καθηγήτρια χορού. Έχει δουλέψει με παιδιά κι ενήλικες σε πολλά διαφορετικά κλινικά πλαίσια. Από το 2016 εργάζεται στο Νοσοκομείο Ημέρας του ΕΠΙΨΥ και από τον Φεβρουάριο του 2019 συνεργάζεται με το Ινστιτούτο Θεραπείας δια των Τεχνών του Ιδρύματος Λίλιαν Βουδούρη. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Χοροθεραπευτών Ελλάδας (GADT), και αναπληρώτρια εκπρόσωπος στην European Association Dance Movement Therapy.