Η εταιρεία άερτον-ψυχολογικές υπηρεσίες ανακοινώνει την έναρξη της λειτουργίας Γραμμής Τηλεφωνικής Υποστήριξης για έφηβους-μαθητές Λυκείου.

Μέσα από τη συνεργασία της εταιρείας με μαθητές, γονείς και φροντιστήρια έχει καταστεί εμφανής η ανάγκη για συστηματική υποστήριξη με στόχο την πρόληψη και τη διαχείριση του άγχους των μαθητών. Η άερτον ανταποκρινόμενη στην ευθύνη της ως εταιρεία παροχής ψυχολογικών υπηρεσιών έρχεται να απαντήσει σε αυτή την ανάγκη.

Η ομάδα των συνεργατών της άερτον αποτελείται από εξειδικευμένους ψυχολόγους, με στόχο την καλή ψυχική υγεία και την ενδυνάμωση των εφήβων–μαθητών.

Στο πλαίσιο αυτό παρέχεται δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη στους έφηβους-μαθητές μέσω της ειδικής τηλεφωνικής γραμμής της άερτον.

Καλώντας στο 210-7229567 από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 12.00 έως 20.00, οι μαθητές μπορούν ανώνυμα να μιλήσουν για τα θέματα που τους απασχολούν.

Βασικός σκοπός της υπηρεσίας είναι να βοηθήσει τους εφήβους να διαχειριστούν λειτουργικά το άγχος που συνδέεται με την επίδοση στις εξετάσεις και τα μαθήματα, αλλά και ό,τι άλλο τους προβληματίζει.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δραστηριότητες της άερτον στον ιστότοπο της εταιρείας www.aerton.gr.