Μέθοδος Mindfulness: Μάθε πώς να απολαμβάνεις τη ζωή σου

Θεωρία και πρακτικές εφαρμογές

Χρόνος ανάγνωσης < 1 ΄

Συγγραφέας: Γλυκερία Π. Ρέππα

Ενσυνειδητότητα-(Mindfulness): μία έννοια των καιρών ή μία στάση ζωής; Από πού προέρχεται η λέξη και γιατί έγινε της «μόδας» τώρα; Ποιο είναι το θεωρητικό υπόβαθρο που υπάρχει; Από πού ξεκίνησε ή μήπως προϋπάρχει μέσα μας; Μήπως έχει ξεχαστεί κάπου μέσα μας και μπορούμε να την αφυπνίσουμε; Πώς μπορούμε να την αναπτύξουμε; Σε τι θα μας βοηθήσει η ανάπτυξή της;

Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που απαντάει το βιβλίο που κρατάς στα χέρια σου. Αυτό το βιβλίο θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις την έννοια και το επιστημονικό θεωρητικό υπόβαθρο που υπάρχει πίσω από την έννοια της ενσυνειδητότητας. Το πιο σημαντικό όμως είναι πως θα σε βοηθήσει να μάθεις πως να χαλαρώνεις τους ρυθμούς της ζωής σου, πως να έχεις μια πιο γεμάτη και πλούσια ζωή, πως να κάνεις ένα βήμα πίσω, να παρατηρείς, να εξερευνάς και να ανταποκρίνεσαι.

Μάθε πως να ζεις μια πλούσια και γεμάτη ζωή σε όλους τους τομείς της!

Ξεκίνα από τώρα! μην αγοράσεις τούτο το βιβλίο αυτοματοποιημένα.

Κάνε ένα βήμα πίσω και παρατήρησε το πρώτα: Παρατήρησε το χρώματα που έχει, νιώσε στα δάχτυλα σου τα φύλλα του καθώς το ξεφυλλίζεις, άκου τον ήχο τους, παρατήρησε τη γεύση και τη μυρωδιά που σου αφήνει, παρατήρησε τις σκέψεις και τα συναισθήματα που σου έρχονται χωρίς να τα κρίνεις… Τώρα ανταποκρίσου ανάλογα…!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εκδόσεις: Παπαζήση
Αριθμός σελίδων: 158
Έτος έκδοσης: 2021
Τιμή: €9