Το βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ σε συνεργασία με τα Ψυχο-γραφήματα προσφέρουν 3 αντίτυπα του βιβλίου «Παραβολές φωτός» του Στέλιου Λιονάκη.

Μπορείτε να δείτε το βιβλίο ΕΔΩ.

Όροι διαγωνισμού:

  1. Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να κάνετε εγγραφή στο newsletter μας και να μας στείλετε μήνυμα στο info@psychografimata.com από το email με το οποίο κάνατε την εγγραφή σας. Στο θέμα βάζετε: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «Παραβολές φωτός».
  2. Για την εγγραφή σας αρκεί να γράψετε το email σας στη φόρμα που βρίσκεται στη δεξιά στήλη της ιστοσελίδας Ψυχο-γραφήματα.
  3. Ο διαγωνισμός λήγει την Τρίτη 26 Μαρτίου 2019 στις 13.00
  4. Ο νικητής θα επιλεχθεί έπειτα από κλήρωση όλων των emails που θ’ αποσταλούν στο info@psychografimata.com και θα ειδοποιηθεί στο ίδιο email από το οποίο έστειλε τη συμμετοχή του.
  5. Σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος είναι ήδη εγγεγραμμένος στο newsletter μας, ισχύει και πάλι η συμμετοχή του στέλνοντας email (βάζοντας στο θέμα ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «Παραβολές φωτός»), όπως και κάποιος που δεν ήταν γραμμένος.
  6. Προσοχή: Για τους νικητές, η παραλαβή του βιβλίου θα γίνεται μόνο από το κατάστημα ΙΑΝΟ της Αθήνας (Σταδίου 24) ή τον ΙΑΝΟ της Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 7).
  7. Οι παραπάνω όροι μπορούν ν’ αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή από τα Ψυχο-γραφήματα.