Οι Εκδόσεις Αρμός σε συνεργασία με τα Ψυχο-γραφήματα προσφέρουν δύο αντίτυπα του βιβλίου «Η αναζήτηση του ανθρώπου για το υπέρτατο νόημα» του Viktor Frankl.

Μπορείτε να δείτε το βιβλίο ΕΔΩ.

Όροι διαγωνισμού:

1. Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να κάνετε εγγραφή στο newsletter μας και να μας στείλετε μήνυμα στο info@psychografimata.com από το email με το οποίο κάνατε την εγγραφή σας. Στο θέμα βάζετε: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «Η αναζήτηση του ανθρώπου για το υπέρτατο νόημα».

2. Για την εγγραφή σας αρκεί να γράψετε το email σας στη φόρμα που βρίσκεται στη δεξιά στήλη της ιστοσελίδας Ψυχο-γραφήματα.

3. Ο διαγωνισμός λήγει τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018 στις 13.00

4. Ο νικητής θα επιλεχθεί έπειτα από κλήρωση όλων των emails που θ’ αποσταλούν στο info@psychografimata.com και θα ειδοποιηθεί στο ίδιο email από το οποίο έστειλε τη συμμετοχή του.

5. Σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος είναι ήδη εγγεγραμμένος στο newsletter μας, ισχύει και πάλι η συμμετοχή του στέλνοντας email (βάζοντας στο θέμα ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «Η αναζήτηση του ανθρώπου για το υπέρτατο νόημα»), όπως και κάποιος που δεν ήταν γραμμένος.

6. Για τους νικητές, η παραλαβή του βιβλίου θα γίνει από τα γραφεία του εκδοτικού οίκου της Αθήνας (Μαυροκορδάτου 11, κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος, επιδεικνύοντας ένα αποδεικτικό ταυτότητας), της Θεσσαλονίκης (Πρασακάκη 5), ή κατόπιν συνεννοήσεως (τηλ. 210 3304196 και 2310 220992) από άλλο πρόσωπο ή ταχυδρομική εταιρεία.

7. Οι παραπάνω όροι μπορούν ν’ αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή από τα Ψυχο-γραφήματα.