Καλύτερα Γίνεται. 2020 – Παρουσίαση Ημερολογίου

Την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου στις 18:00 οι εκδόσεις Πεδίο και η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS παρουσιάζουν το Life Coaching ημερολόγιο «Καλύτερα Γίνεται. 2020» της Νάνσυ Μαλλέρου, το οποίο είναι γεμάτο με ασκήσεις, ερωτήσεις, υλικό που θα εμπνεύσει και θα βοηθήσει να εξελιχθείτε ως άνθρωποι.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας (Σταδίου 24) και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Λίγα παραπάνω λόγια για την εκδήλωση

Λίγο πριν την έναρξη της νέας χρονιάς η εμπνεύστρια και συγγραφέας του Ημερολογίου θα σας δείξει πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ώστε να κάνετε πιο δημιουργική την καθημερινότητά σας, να εξελιχθείτε σε κάθε τομέα και να έχετε ένα υπέροχο 2020!

Βρείτε τι σας κάνει να νιώθετε καλά, τι σας δίνει κουράγιο, ελπίδα, δύναμη και χαμόγελο, και ελάτε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας αλλά και να ακούσετε τι μπορείτε να κάνετε από τον πρώτο μήνα του 2020 για να διαπιστώσετε και οι ίδιοι ότι… Καλύτερα Γίνεται!”

Λίγα λόγια για το ημερολόγιο

Το Life Coaching Ημερολόγιο «Καλύτερα Γίνεται» της Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου κυκλοφορεί και σας καλεί να υποδεχθείτε και να ζήσετε το 2020 με αισιοδοξία

Για μία ακόμη χρονιά η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, παρουσιάζει το ημερολόγιό της και μας λέει με σιγουριά ότι «Καλύτερα Γίνεται». Η αναγνωρισμένη coach δημιούργησε και φέτος το Ημερολόγιο – Life Coaching εργαλείο! Γεμάτο με ασκήσεις, ερωτήσεις, υλικό που θα σας εμπνεύσει και θα σας βοηθήσει να περάσετε ένα υπέροχο 2020 και να εξελιχθείτε ως άνθρωποι θα γίνει η αγαπημένη συνήθεια στην καθημερινότητά σας που θα σας δίνει κίνητρο να ζείτε καλύτερα! Κάθε μήνας είναι αφιερωμένος σε ένα θέμα: όραμα, αυτοηγεσία, εσωκεντρισμός κ.ά. Μαζί με αυτές τις ασκήσεις, περιλαμβάνονται εμπνευσμένες φράσεις κάθε εβδομάδα αλλά και ειδικές μέρες κάθε μήνα για να βελτιώσετε τη ζωή σας μέσα από ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης: πιο θετικό, πιο δημιουργικό! Βρείτε τις φράσεις που αφορούν κάθε τομέας της ζωής, εμπιστευτείτε και καταγράψτε στις ειδικές σελίδες που είναι αφιερωμένες στις ‘σκέψεις’ σας αυτά που σας έρχονται στο μυαλό, ό,τι σκέφτεστε ότι μπορείτε να κάνετε λίγο διαφορετικά, όποιες ιδέες σας έρχονται για να γιορτάστε τις ‘ειδικές μέρες’ όπως αυτή της αγκαλιάς ή του παγωτού!

Μια αρχή, όπως αυτή της νέας χρονιάς είναι η καλύτερη αφορμή για να ονειρευτείτε πώς θέλετε να είναι η συνέχεια: Βρείτε τι σας κάνει να νιώθετε καλά, τι σας δίνει κουράγιο, ελπίδα, δύναμη και χαμόγελο, και πείτε το δυνατά στον εαυτό σας! Δοκιμάστε από τον πρώτο κιόλας μήνα του 2020 να απαντήσετε στις ερωτήσεις, να εμπνευστείτε από τις φράσεις, να γράψετε τις σκέψεις σας, να βρείτε ένα τρόπο να γιορτάσετε την ‘ειδική μέρα’ και παρατηρήστε τις διαφορές στο πώς νιώθετε! Φανταστείτε πως θα είστε εάν συνεχίσετε για όλο το χρόνο!

Λίγα λόγια για τη Νάνσυ Μαλλέρου

Η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου είναι από τις κορυφαίες Coaches και περιζήτητη ομιλήτρια στην Ελλάδα. Μέσα από τις ομιλίες, τηλεοπτικές εμφανίσεις, άρθρα, σεμινάρια, coaching και τα βιβλία της, έχει επηρεάσει θετικά τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων. Στον επιχειρηματικό κόσμο έχει συμβάλλει σημαντικά στις προσπάθειες πολλών εταιρειών, στελεχών και εργαζομένων να εναρμονίσουν τη στρατηγική και τη συμπεριφορά τους με την αλλαγή, την ηγεσία και την επιτυχία, εισάγοντας ειδικά σχεδιασμένα coaching προγράμματα Business Coaching ως εργαλείο αριστείας και ανθεκτικότητας και ως μέσο για τη διαμόρφωση, εξέλιξη και ανάπτυξη δεξιοτήτων απαραίτητων στον επιχειρηματικό τομέα.

Η Δρ Μαλλέρου είναι κάτοχος πτυχίου Γαλλικής Φιλολογίας και MBA και Ph.D. σε Συνεργατικές Στρατηγικές. Είναι ιδρυτικό μέλος και πρώην Πρόεδρος του ICF Ελλάδας (Διεθνής Ομοσπονδία Coaching) και κατέχει διπλώματα Life Style Management από το Τμήμα της Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης της Ιατρικής Σχολής του Χάρβαρντ. Έχει διατελέσει 11 χρόνια ως Επίκουρη Καθηγήτρια & Ερευνήτρια του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Είναι πρέσβειρα του WOMENACT και είναι μέλος της IPPA (International Positive Psychology Association) και του Ινστιτούτου Προπαίδευσης (Mcclean Hospital, Affiliate του Ιατρικού Σχολείου του Χάρβαρντ). Έχει 14 χρόνια εμπειρίας σε πολυεθνικές εταιρείες ποικίλων τομέων όπου κατείχε ανώτερες θέσεις Marketing & Communications. Ο συνδυασμός του επαγγελματικού και ακαδημαϊκού της υπόβαθρου ενίσχυσαν την εξειδίκευσή της στους τομείς της ηγεσίας, της επίτευξης στόχων, της προσωπικής ανάπτυξης και των τομέων του Business Coaching που στοχεύουν στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας, της ευελιξίας, της ανθεκτικότητας και του ομαδικού πνεύματος στελεχών και των εργαζομένων. Είναι συγγραφέας των βιβλίων «Καλύτερα Γίνεται», «Ανταγωνιστές συνεργαστείτε», «Σήμερα θα …» και «Καλύτερα Γίνεται – Ημερολόγιο 2015-2018» και είναι TEDex ομιλήτρια αλλά και Coach ομιλητών στην TEDxAthens, TEDxThesaloniki και TEDMed Live στην Αθήνα. Είναι εμπνεύστρια και εισηγήτρια του “ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ”, που αποτελεί τον τίτλο σεμιναρίων, βιβλίων, ημερολογίων και εκπομπών της στο YouTube, δραστηριοτήτων που έχουν συγκεντρώσει το ενδιαφέρον χιλιάδων ανθρώπων μέχρι σήμερα. Έχει την πατρότητα των όρων “Εσωκεντρισμός” και “Εσωκεντρικός” που αποτελεί τη βάση της προσέγγισής της. H Δρ. Μαλλέρου είναι ιδρύτρια και CEO της Life Clinic Group S.A. για την προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη η οποία παρέχει ένα ευρύ φάσμα βασικών, εκπαιδευτικών και coaching υπηρεσιών. Έχει συμμετάσχει και εμφανίζεται στα πιο σημαντικά εθνικά και διεθνή ΜΜΕ. Είναι αφοσιωμένη μητέρα και σύζυγος και απολαμβάνει όλα τα πράγματα που τη βοηθούν να εξελίσσεται. Πιστεύει ότι η αγάπη, η πρόοδος και η συμβολή είναι τα συστατικά για μια ζωή που αξίζει να τη ζούμε. Το προσωπικό της motto: Καλύτερα Γίνεται!

Πιστεύει ότι είναι πολύ τυχερός άνθρωπος και ότι «η ζωή τής φέρεται καλά».

Link Εκδήλωσης:

     https://www.ianos.gr/events/nanci-mallerou-kalitera-ginetai-2020-ekd.html