Εκδήλωση: «Όψεις της Ψυχικής Φροντίδας» | Προβολή ταινίας: «Στο Ποταμόπλοιο»

Χρόνος ανάγνωσης < 1 ΄

Η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία “Συμβάλλειν” σας προσκαλεί να συμμετέχετε σε μια συζήτηση για την ψυχική υγεία. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από την προβολή της ταινίας «Στο Ποταμόπλοιο / Sur l’ Adamant». Σας προσκαλούμε να μοιραστείτε αυτήν την εμπειρία μαζί μας και να στηρίξουμε μαζί την ψυχική υγεία στην κοινότητά μας.

Πού: Studio New Star Art Cinema, Σταυροπούλου 33, Αθήνα 112 52
Πότε: Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024
Είσοδος: Ελεύθερη
Προσέλευση: 10:30 π.μ.
Έναρξη Εισηγήσεων: 11:00 π.μ
Προβολή Ταινίας: 11:45 π.μ.

Απευθύνεται σε: επαγγελματίες και λήπτες υπηρεσιών ψυχικής υγείας και σε όλους εκείνους που ενδιαφέρονται να κατανοήσουν και να στηρίξουν την ψυχική υγεία.

Ο  σκηνοθέτης Νικολά Φιλιμπέρ μας ταξιδεύει «Στο Ποταμόπλοιο» ένα Κέντρο Ημέρας στις όχθες του Σηκουάνα μέσα από μια κινηματογραφική παραγωγή βραβευμένη με Χρυσή Άρκτο στο Φεστιβάλ Βερολίνου.

Διοργάνωση: Η ΑμΚΕ «Συμβάλλειν» είναι μη κυβερνητική οργάνωση που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία μιας ομάδας επαγγελματιών ψυχικής υγείας και δραστηριοποιείται υλοποιώντας προγράμματα και δράσεις κοινωφελή, επιστημονικό, κοινωνικό και εθελοντικό χαρακτήρα.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 6982869328 ή μέσω email στο centralsymvallein@gmail.com