“Αλλάζοντας την κίνησή μας, αλλάζουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε, αισθανόμαστε, σχετιζόμαστε, συμπεριφερόμαστε, πράττουμε.”

Εισαγωγική συνάντηση διάρκειας δύο ωρών με στόχο την γνωριμία με την τεχνική της Χοροθεραπείας και τη δημιουργία ομάδας, που θα πραγματοποιεί εβδομαδιαίες συναντήσεις κάθε Παρασκευή, 18.00-19.30.

Περιλαμβάνει θεωρία της Χοροθεραπείας και μια βιωματική εμπειρία.

Gaz Symphony Studio, Αριστοφάνους 1, Ψυρρή, Αθήνα

Κόστος 20 ευρώ.

Τηλ. 697 089 38 10. Κρατήστε άμεσα τη θέση σας.

Facebook event

Oμάδα χοροθεραπείας

Γνωρίζοντας την Κωνσταντία, Χοροθεραπεύτρια- Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

Η Σταύρου Κωνσταντία παρακολουθεί το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Χοροθεραπείας (Χοροκινητική Θεραπεία και Πρωτόγονη Έκφραση), που διοργανώνει η Ένωση Χοροθεραπευτών Ελλάδος, το 2001- 2004. Κάνει την πρακτική της άσκηση στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα και έπειτα στο Οικοτροφείο Ίρις, ξενώνα του Δαφνιού, αμειβόμενη. Συνεχίζει διερευνητικά με το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Αυθεντικής Κίνησης (τεχνική Χοροθεραπείας) με θέμα “Αυθεντική Κίνηση και Τέχνη”. Διδάσκει στην Πειραματική Σκηνή Θεάτρου Πέτρας το μάθημα της Κίνησης, μέσα από χοροθεραπευτικές τεχνικές. Γίνεται μέλος της θεατρικής ομάδας «Παράβαση», όπου κάνει την επιμέλεια κίνησης, χρησιμοποιώντας χοροθεραπευτικές τεχνικές, για αρκετές παραστάσεις. Συνεργάζεται με την Ιατρική Σχολή Αθηνών και το Κέντρο Έρευνας και Πρόληψης Ατυχημάτων (ΚΕΠΑ). Δουλεύει χοροθεραπευτικά με παιδιά. Διευρύνει τις σπουδές της στη Συμβουλευτική- Συνθετική Ψυχοθεραπεία στο Athens Synthesis Center, το 2009- 2011. Εκπονεί τη Διπλωματική της Εργασία στη Χοροθεραπεία με τίτλο «ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, ως σύνθεση Χοροθεραπευτικών και Ψυχοθεραπευτικών Προσεγγίσεων, ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ». Έκτοτε εργάζεται ως Χοροθεραπεύτρια και Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συνθετικής Προσέγγισης, κάνοντας ατομικές και ομαδικές συνεδρίες Χοροθεραπείας και Συμβουλευτικής, σε ενήλικες και παιδιά. Διοργανώνει σεμινάρια Χοροθεραπείας και συμμετέχει με ομιλίες σε διάφορες Ημερίδες. Συνεργάζεται με το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι μέλος της Επιτροπής Δεοντολογίας της Ένωσης Χοροθεραπευτών Ελλάδας. Από το 2018 διδάσκει στο Σύλλογο Τυρταίος ΑΜΕΑ το μάθημα της Κίνησης, μέσα από Χοροθεραπευτικές τεχνικές. Αρθρογραφεί.