Βιβλιοπαρουσίαση – Ιδέες: Δραστηριότητες για την Άνοια

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στο book party για το βιβλίο ‘Ιδέες: Δραστηριότητες για την Άνοια’, της Σύλβας Σαραφίδου, που θα γίνει Παρασκευή 16 Νοεμβρίου, στις 20.00 στο Stay, Θέτιδος 3, στα Βριλήσσια. 

Το βιβλίο απευθύνεται σε ειδικούς υγείας και ψυχικής υγείας και φροντιστές, και πραγματεύεται την πολυεπίπεδη κατανόηση της άνοιας, συμβουλές για αλληλεπίδραση πάσχοντες, πιθανά ζητήματα και τρόποι δραστηριοποίησης στο σπίτι, και περιλαμβάνει 253 δραστηριότητες διαφόρων κατηγοριών για άτομα όλων των σταδίων.

Οι κατηγορίες συμπεριλαμβάνουν: Προσωπικός και Γενικός Προσανατολισμός, Προσανατολισμός, Χειροτεχνίες Προσανατολισμού, Παγκόσμιες Ημέρες, Αισθητηριακές Δραστηριότητες, Δραστηριότητες Ελληνικής Κουλτούρας, Δραστηριότητες Συναισθημάτων, Δραστηριότητες Κοινές για Άτομο και Φροντιστή, Λεκτικές Ασκήσεις, Λεκτικά Παιχνίδια, Παιχνίδια, Δραστηριότητες με όλες τις Τέχνες, Χειροτεχνίες, Σελίδες Χρωματίσματος & Συμπλήρωσης.

Το βιβλίο περιλαμβάνει δύο εκδοχές της εκάστοτε δραστηριότητας- μία για τον συντονιστή (με τις απαντήσεις, και συμβουλές) και μία για το άτομο (με μεγαλύτερα γράμματα).

Η παρουσία σας θα είναι τιμή για εμάς!

Σύλβα Σαρφίδου, Ψυχολόγος, MSc, AKC

Ideas, Κέντρο Ψυχολογίας, Νευροεπιστήμης, Τέχνης, www.sylsfd.wixsite.com/ideas

6995338180, Γράμμου 25, Βριλήσσια