Βιβλιοπαρουσίαση «Η δύναμη της θέλησης» του Άκη Ρόμα

Την Τετάρτη 10 Απριλίου στις 18:00 οι εκδόσεις Θερμαϊκός παρουσιάζουν στον ΙΑΝΟ (Σταδίου 24) το βιβλίο του Άκη Ρόμα, «Η δύναμη της θέλησης». Ένα βιβλίο για τη σοφία της επιτυχίας και τα δώρα που προσφέρει το πνεύμα, για όσους θέλουν να βιώνουν την ανάπτυξη, την εξέλιξη, την πραγματοποίηση των στόχων και των ονείρων τους.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

Παυλίνα Παπαλουκάinternational speaker-PD coach-business mentor-PR expert-δημιουργός του Awaken Space Education

Θεοδώρα Παπαντωνάκη, σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης-εναλλακτική θεραπεύτρια-δημιουργός του Better World

Σωτήρης Κώνστας, θεραπευτής-σύμβουλος υγείας

Είσοδος ελεύθερη.

Η εκδήλωση θα προβάλλεται ζωντανά και στο ianos.gr

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ένα βιβλίο για τη σοφία της επιτυχίας και τα δώρα που προσφέρει το πνεύμα, για όσους θέλουν να βιώνουν την ανάπτυξη, την εξέλιξη, την πραγματοποίηση των στόχων και των ονείρων τους.

Ένα βιβλίο γεμάτο δυνάμεις, που χρειάζονται…

– Οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς για να πάρουν μαθήματα ζωής για τα παιδιά τους.

– Οι αθλητές, για την νίκη και τη διάκριση (υπάρχει ενότητα για τη φυσική υγεία και τη διατροφή που ενισχύει το πνεύμα).

– Οι αθλητές της γνώσης, οι μαθητές και οι φοιτητές για θετικότητα, αυτοπεποίθηση και κοινωνική επιτυχία.

– Όσοι έχουν ξεκάθαρους στόχους και όνειρα και αναζητούν δυνάμεις και ενίσχυση.

– Όσοι λένε…. 

«Θέλω περισσότερα από τη ζωή, αλλά δεν ξέρω τι να κάνω»

«Έχω στόχους, αλλά μου βγαίνουν πολύ μακριά»

«Έχω αρκετές καλές ιδέες, αλλά ποτέ δεν ολοκληρώνω κάποια»

« Νιώθω ότι είμαι για περισσότερα, για μεγάλα πράγματα»

«Έχω κολλήσει»

«Δεν ξέρω τι στα αλήθεια θέλω, απλά ξέρω ότι θέλω πιο πολλά»

«Τα βρίσκω σκούρα να μείνω συγκεντρωμένος σε κάτι και πάντα αναβάλλω»

«Θέλω να έχω αυτά που ζητά από μένα η ψυχή μου!» 

Σε αυτό το βιβλίο, ο Άκης Ρόμας μας προσφέρει το κλειδί για την επιτυχία στις προσπάθειες, τις ευχές και τις προσδοκίες μας. Η διαφορά του σε σχέση με άλλα καθώς και η πιο σημαντική συμβολή προς τους αναγνώστες είναι ότι περνάει από τα λόγια στην πράξη.

Μέρος του βιβλίου:

«Όπου υπάρχει ένα θέλω, εκεί υπάρχει ένας δρόμος», μια σοφή κουβέντα που βρήκα μια μέρα χωρίς να καταλάβω τι σήμαινε και την κρέμασα στον τοίχο μου. (…) Η θεωρία μαγεύει αλλά η πράξη είναι επίμονη και ταιριάζει μόνο σε όσους θέλουν να φτάσουν στο τέλος. Η προσπάθεια είναι το λίπασμα που κάνει τις ιδέες να ανθίζουν. Χωρίς αυτή ας μείνουμε καλύτερα στα βιβλία. (…) Ζήσε με πάθος τους στόχους και τα οφέλη που επιδιώκεις. Βάδισε σύμφωνα με την απόφαση που έχεις πάρει, μη λυγίσεις όσες δυσκολίες κι αν αντιμετωπίζεις.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Άκης Ρόμας γεννήθηκε στα Χανιά Κρήτης. Σπούδασε παιδαγωγική και ελληνική φιλολογία και ειδικεύτηκε σε θέματα αποτελεσματικότητας και ανάπτυξης του σχολείου στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και στο London Institute of Education. Εργάστηκε ως εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας μέχρι το 2015. Το διάστημα 2009 -2013 εργάστηκε με απόσπαση στο υπουργείο Παιδείας. Από το τέλος της πρώτης επαγγελματικής του δραστηριότητας ειδικεύεται σε θέματα ποιότητας ζωής, προσωπικής εξέλιξης και ευημερίας (NLP Master & Life Coach). Έχει γράψει ακόμα δύο βιβλία: «Ο Μικρός Συγγραφέας» και «Ο Μικρός Άγγελος».