Ανοικτή διάλεξη της Μαρί-Ελέν Μπρους με θέμα «ΜΙΣΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ»

Χρόνος ανάγνωσης < 1 ΄

Αλλαγή χώρου διεξαγωγής της ανοικτής διάλεξης της Μαρί-Ελέν Μπρους.

Λόγω κατάληψης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, η ανοικτή διάλεξη της Μαρί-Ελέν Μπρους με θέμα «Μίσος γυναίκας», την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου 2019 στις 7.00 μ.μ., θα διεξαχθεί στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, Αμφιθέατρο De Chirico, Πειραιώς 256, Αγ. Ι. Ρέντης.

Απευθύνουμε θερμές ευχαριστίες στην Α.Σ.Κ.Τ. και στον πρύτανή της, κ. Νίκο Τρανό, για τη φιλοξενία.

Το Κέντρο Ψυχαναλυτικών Ερευνών της Αθήνας διοργανώνει ανοικτή διάλεξη της Μαρί-Ελέν Μπρους με θέμα «ΜΙΣΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ»

Παρασκευή 1η Νοεμβρίου στις 7.00 μμ

Είσοδος ελεύθερη – παράλληλη μετάφραση

Η Mαρί-Ελέν Μπρους είναι ψυχαναλύτρια, μέλος της Σχολής του Φροϊδικού Πεδίου, της Νέας Λακανικής Σχολής και της Παγκόσμιας Εταιρείας Ψυχανάλυσης

Το Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2019, ώρα 10.30 – 17.00, θα διεξαχθεί κλειστό σεμινάριο από την Μαρί-Ελέν Μπρους, στο Κέντρο Ψυχαναλυτικών Ερευνών, Ρεθύμνου 5, 1ος όροφος
(κοντά στο Αρχαιολογικό Μουσείο).

Το ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ θα περιλαμβάνει:

– Θεωρητική εισήγηση με τίτλο «Η κρυφή πλευρά της θηλυκότητας», με βιβλιογραφικές αναφορές από το 20ο Σεμινάριο του Ζ. Λακάν «Ακόμη», εκδόσεις Ψυχογιός, μετ. Βλάσης Σκολίδης.

– Κλινικό σεμινάριο, με παρουσίαση και συζήτηση δύο κλινικών περιπτώσεων από την Ιωάννα Βεριγάκη, ψυχαναλύτρια, μέλος της ΝΛΣ και Νατάσα Κατσογιάννη, ψυχολόγο, μέλος της ΕΕ της ΝΛΣ.

Η συμμετοχή στο κλειστό σεμινάριο είναι 15 ευρώ. Το κλειστό σεμινάριο του Σαββάτου απευθύνεται σε επαγγελματίες της ψυχικής υγείας και σε φοιτητές αντίστοιχων κλάδων. Απαιτείται εγγραφή με μέηλ όπου θα αναγράφετε το όνομα σας και την επαγγελματική σας ιδιότητα. Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ info@centrerepsy.gr
Ιστοσελίδα του Κέντρου: www.centrerepsy.gr
Σελίδα facebook : Κέντρο Ψυχαναλυτικών Ερευνών της Αθήνας.