Σαβ. 8/6, 11.00- 14.00

Αυτο-αγάπη, αγάπη στην οικογένεια ή ο απόλυτος έρωτας;

Ήρθε η ώρα να βάλεις σε δράση τα ερωτήματα και τις σκέψεις σου.

Σε αυτό το εργαστήριο θα γνωρίσεις τη βιωματική μέθοδο του Ψυχοδράματος, θα αντικρίσεις τον πιο αυθεντικό εαυτόσου, την αυτό-αγάπη και τις πραγματικές σου επιθυμίες. Θα μπορέσεις να δημιουργήσεις τις συνθήκες για να ζεις μια ζωή με περισσότερη αγάπη.

Θα συναντήσεις ψυχοδραματικά επί σκηνής την αληθινή αγάπη όπως εσύ την θέλεις να την έχεις στη ζωή σου και να την βιώνεις.

————————————————

Το Ψυχόδραμα είναι μια ψυχοθεραπευτική βιωματική προσέγγιση εστιάζοντας στην έκφραση και στη δράση. Μέσα σε ένα ασφαλές πλαίσιο δημιουργούμε με αυθορμητισμό τη ζωή που επιθυμούμε.

Όταν ανακαλύψεις το σκοπό σου και συνειδητοποιήσεις για ποιο λόγο βρίσκεσαι σε αυτό τον κόσμο τότε μπορείς και ησυχάζεις. Βρίσκεις αυτή την εσωτερική ηρεμία και γαλήνη που σε ανακουφίζει από το άγχος και την τρέλα της καθημερινότητας.”

Στο Ψυχόδραμα, εκφράζεσαι! όπως θέλεις και όσο θέλεις. Σε ένα ασφαλές περιβάλλον μπορείς να μπεις στο ρόλο προσώπων, αντικειμένων, συναισθημάτων, εννοιών… Πρωταγωνιστώντας, εντοπίζεις τα αδιέξοδα (τα δικά σου και των άλλων), στην πράξη, χωρίς όμως να πληγώνεσαι, παίρνεις απαντήσεις στις ερωτήσεις σου και γίνεσαι ο/η ίδιος/α εκείνος/η που σπάει τους φαύλους κύκλους βιώνοντας τη χαρά της λύτρωσης.

Στο Ψυχόδραμα, μοιράζεσαι! συνειδητοποιείς ότι δεν είσαι μόνος/η. Ανήκεις σε μια ομάδα, σε μια κοινωνία ανθρώπων που βιώνουν έντονες στιγμές όπως κι εσύ.

Σύντομες πληροφορίες για το Ψυχόδραμα εδώ

Πιο αναλυτικά εδώ

———————————————-

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 20€ ενώ το συνολικό κόστος και για τα τρία σεμινάρια ανερχεται στα 50€.

Σαβ. 11/5: Από την ανασφάλεια στην αυτοπεποίθηση
Σαβ. 25/5: Συγχώρεση
Σαβ. 8/6: Αληθινή Αγάπη

Απαραίτητη η προ κράτηση και η προπληρωμή. Για κράτηση θέσης 2106756770.

Τα workshop πραγματοποιούνται στο χώρος της Hot Yoga, Άγγελου Σικελιανού 11, 15451, Νέο Ψυχικό. 

———————————————-

Ο Άγγελος Λεβέντης είναι Κοινωνικός Λειτουργός, Ομαδικός Ψυχοθεραπευτής – Ψυχοδραματιστής. Εργάζεται στον Οργανισμό Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ). Παρέχει ατομικές και ομαδικές συνεδρίες ψυχοθεραπείας και αυτογνωσίας. Διοργανώνει βιωματικά και θεματικά workshops.