Έκθεση Φωτογραφίας OKANA – Διαδρομές

Ο Οργανισμός κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ), εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών στις 26 Ιουνίου 2021, διοργανώνει Έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο «Διαδρομές» στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και συγκεκριμένα στις Δεξαμενές Καθαρισμού (Αίθουσα Δ10).

Το εκτιθέμενο φωτογραφικό υλικό προέρχεται από τη Λέσχη Φωτογραφίας του ΕΚΚΕΕ του ΟΚΑΝΑ και πιο συγκεκριμένα απαρτίζεται από φωτογραφίες των πρώην ουσιοεξαρτημένων μελών του. Το ΕΚΚΕΕ αποτελεί το  εργαστήριο δημιουργικής απασχόλησης ωφελουμένων του ΟΚΑΝΑ με σκοπό τη εποικοδομητική διαχείριση του ελεύθερου χρόνου των μελών του. Η διαχείριση αυτή βασίζεται στη φιλοσοφία της ανάπτυξης των δεξιοτήτων τους, της ενίσχυσης της αυτοεκτίμησής τους και της διευκόλυνσης και υποστήριξης της θεραπευτικής τους πορείας και της συνακόλουθης κοινωνικής επανένταξής τους.

Η Έκθεση με τίτλο «Διαδρομές» θα είναι ανοικτή για το κοινό από τις 17/06 έως και τις 26/06 και ώρες: 10:00-16:00 με όλα τα μέτρα προστασίας για την covid19. Παράλληλα στην αίθουσα θα προβάλλεται οπτικό υλικό με δράσεις του Οργανισμού.