Το τριήμερο αυτογνωσίας των Ψυχο-γραφημάτων ολοκληρώθηκε με επιτυχία!

Psychis Akos_2Το τριήμερο αυτογνωσίας που διοργάνωσαν τα Ψυχο-γραφήματα με τίτλο «Ψυχής Άκος» ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στις Πινακάτες, στο Πήλιο!
Η προσέλευση του κόσμου ήταν αυξημένη και το ενδιαφέρον υπήρξε μεγάλο για όλα τα εργαστήρια που διοργανώθηκαν.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016 με τη Δώρα Ρήγα να κάνει γιόγκα στον ξενώνα Πινακωτή. Οι ασκήσεις ήταν βασισμένες στην Satyananda Yoga και απευθύνονταν τόσο σε αρχάριους όσο και σε έμπειρους. Το πρόγραμμα έκλεισε με ασκήσεις αναπνοών και καθοδηγούμενης χαλάρωσης.
 
 
Psychis Akos_4Το Σάββατο ξεκίνησε με ακόμη ένα εργαστήριο γιόγκα και ακολούθησε η θεραπευτική γραφή από τη Δήμητρα Διδαγγέλου. Έπειτα από έναν περίπατο στο δάσος, η ομάδα κάθισε κάτω από τον ίσκιο των δέντρων κι έγραψε με στόχο την αυτογνωσία μέσα από τη σύνδεση με τη φύση.
 
 
 
 
Psychis Akos_7Στη συνέχεια, ακολούθησε η διατροφική αυτογνωσία με τη Σοφία Ελευθερίου. Μέσα από ειδικά διαμορφωμένες ασκήσεις από την διατροφολόγο και διαλογισμούς οι συμμετέχοντες ήρθαν σε επαφή με το σώμα τους και κατανόησαν τον τρόπο που τρέφονται.
Το τριήμερο ολοκληρώθηκε την Κυριακή 3 Ιουλίου με το δεύτερο μέρος των εργαστηρίων της θεραπευτικής γραφής και της διατροφικής αυτογνωσίας.
Ο ενθουσιασμός και το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων μας δίνουν την ώθηση για τη συνέχιση της διοργάνωσης παρόμοιων εργαστηρίων. Ανυπομονούμε για το επόμενο!
 
Περισσότερες πληροφορίες:
http://psy-che.gr/574/psichis-akos/
Psychis Akos_1
Psychis Akos_5
Psychis Akos_6Psychis Akos_3
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
Psychografimata_logo_NEW        Psy-che_med