Το Ψ- Δίκτυο

Ψ-ΔίκτυοΤο Ψ-Δίκτυο είναι ένα δίκτυο επαγγελματιών ψυχικής υγείας, το οποίο συστάθηκε προκείμενου να προσφέρει συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία χαμηλού κόστους σε οικονομικά ασθενείς ομάδες.

Άνεργοι, χαμηλόμισθοι, χαμηλοσυνταξιούχοι ή φοιτητές που βιώνουν οικονομικές δυσκολίες μπορούν να αποταθούν στο Ψ-Δίκτυο και να ξεκινήσουν συμβουλευτική ή ψυχοθεραπεία με κόστος που ξεκινά από 10 ευρώ ανά συνεδρία.

Το Ψ-Δίκτυο απαρτίζεται από άρτια εκπαιδευμένους και κλινικά έμπειρους ψυχολόγους  οι οποίοι προσφέρουν χαμηλού κόστους υπηρεσίες στο κέντρο της Αθήνας (Κολωνάκι, Ιλίσια, Γουδή, Ζωγράφου, Γκύζη), στον Πειραιά, στο Ψυχικό, καθώς και στα βόρεια Προάστια (Χαλάνδρι, Φιλοθέη, Βριλήσσια, Κηφισιά), ενώ στόχος είναι σύντομα να καλυφθούν και άλλες περιοχές της Αττικής.

Στο Ψ-Δίκτυο παρέχεται ψυχοθεραπεία σε παιδιά, εφήβους, ενήλικες, ζεύγη και οικογένειες. Προκειμένου να επωφεληθεί κανείς από τις προσφερόμενες υπηρεσίες,  μπορεί να επισκεφτεί την ιστοσελίδα  www.psy-diktyo.gr  και να επιλέξει έναν από τους συνεργάτες του δικτύου, ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεται και το είδος της θεραπευτικής προσέγγισης που αναζητά.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info.psydiktyo@gmail.com