«Το Χαμόγελο του Παιδιού» τίμησε τους χορηγούς επισκευής κτιρίου Πάτρας

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία εκδήλωση, κατά την διάρκεια της οποίας τιμήσαμε τους συνολικά 164 ιδιώτες και εταιρείες, που συνέβαλλαν καθοριστικά στην κατασκευή του κτιρίου, που στεγάζει το Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης για τα Παιδιά στη Δυτική Ελλάδα & Πελοπόννησο.

Ο νέος αυτός χώρος στεγάζει το Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης για τα Παιδιά στη Δυτική Ελλάδα & Πελοπόννησο καθώς και όλες τις υπηρεσίες και εθελοντικές δραστηριότητες του οργανισμού μας στην Πάτρα.

Εισαγγελείς καθώς και εκπρόσωποι των Δημοτικών Αρχών και των κοινωνικών φορέων της Πάτρας παρευρέθηκαν στην εκδήλωση τιμώντας εμάς αλλά και τους πολύτιμους υποστηρικτές μας.

Ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος, Πρόεδρος του Δ.Σ. του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαρίστησε θερμά όλους αυτούς, χάρη στους οποίους «Το Χαμόγελο του Παιδιού» χωρίς να δαπανήσει ούτε 1€ υλοποίησε το Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης για τα Παιδιά στη Δυτική Ελλάδα & Πελοπόννησο.

Τον συντονισμό και την παρουσίαση της εκδήλωσης επιμελήθηκε η κα. Εύη Μαλαμάκη-Ορφανίδη, Μέλος Δ.Σ. , του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»,  η οποία μέσα από μια ολιγόλεπτη και συγκινητική παρουσίαση απεικόνισε το έργο και τις προσπάθειες των χορηγών για την κατασκευή του κτιρίου, καλωσορίζοντάς τους στην μεγάλη μας οικογένεια!

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με γεύμα το οποίο πραγματοποιήθηκε χάρη στην συμβολή χορηγών, εθελοντών και φίλων του Συλλόγου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η όλη εκδήλωση φιλοξενήθηκε από << Το Αρχοντικό της Ευτυχίας>>, το οποίο παραχώρησε την αίθουσα του αφιλοκερδώς καθώς και το προσωπικό του κέντρου το οποίο εργάστηκε εθελοντικά και ακούραστα!

Όμορφες μουσικές νότες χάρισαν ωραίες στιγμές, εθελοντικά, τόσο ο ταλαντούχος πιανίστας κ. Χρήστος Τσαντούλης, όσο και οι ρομαντικές φωνές του μεγάλου τραγουδιστή κ. Μίμη Αγγελόπουλου και της εθελόντριας της θεατρικής ομάδας του Συλλόγου της Πάτρας  κας. Χριστίνας Καραβούλια.

Σας Ευχαριστούμε όλους θερμά !