«Θυμός…»

Το Ελληνικό Κέντρο Ψυχοδράματος  ‘ΖΕΥΞΙΣ’ σας προσκαλεί σε βιωματική ομιλία με τίτλο:
«Θυμός…»
Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, ώρα 19:00

Ποια η σχέση μας με το θυμό;
Τι κάνουμε όταν θυμώνουμε; Πώς εκφράζουμε το θυμό μας;
Πώς φανταζόμαστε την ιδανική, για εμάς, σχέση με το θυμό;

Ομιλήτρια: Νέλη Βυζαντιάδου – Παρίντα
Ψυχοθεραπεύτρια – Ψυχοδραματίστρια, Επόπτρια,
Εκπαιδεύτρια Ψυχοδράματος,  Συστημική Θεραπεύτρια Ζεύγους

Τόπος διεξαγωγής: Art café theatral ‘Πρώτο Πάτωμα’, Τσιμισκή 97 Πληροφορίες: 2310 223331 ή 6934 509311
Ώρα προσέλευσης: 18.30 – 19.00

Παρακαλείσθε να έρχεστε εγκαίρως ώστε να βρείτε θέση και να μην ταλαιπωρείστε

Παρακαλείσθε, επίσης, να μείνετε ως τις 21.00 (ώρα λήξης) καθώς είναι απαραίτητο να υπάρχει ησυχία και σεβασμός κατά τη διάρκεια των βιωματικών, που πραγματοποιούνται μετά τη θεωρητική παρουσίαση.

Τιμή συμμετοχής: 5 ευρώ
(περιλαμβάνει σημειώσεις ομιλίας και καφέ, τσάι ή αναψυκτικό) Υπάρχει δυνατότητα παροχής βεβαίωσης παρακολούθησης

Τι είναι το ψυχόδραμα;
Το ψυχόδραμα είναι ένα μοντέλο ψυχοθεραπείας, που δημιουργήθηκε από τον Jacob Levy Moreno και εφαρμόζεται σε πολλούς τομείς.

Συνδυάζει στοιχεία από πολλές θεωρητικές κατευθύνσεις και στηρίζεται στη θεωρία ρόλων, τη δραματοποίηση και την κάθαρση, που προέρχεται από τη δράση.

Οι βασικές τεχνικές ψυχοδράματος είναι η αλλαγή ρόλων, το ντουμπλάρισμα, η τεχνική του καθρέφτη και η συγκεκριμενοποίηση.

Το ψυχόδραμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στην ατομική όσο και στη ζευγαρική, οικογενειακή και ομαδική ψυχοθεραπεία.

Λίγα λόγια για τη συντονίστρια :
Η Νέλη Βυζαντιάδου – Παρίντα γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Ψυχολογία στο τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και εξειδικεύτηκε στην Ψυχομετρία.
Εν συνεχεία μετεκπαιδεύτηκε στη Συμβουλευτική και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό καθώς επίσης στην Ομαδική Ψυχοθεραπεία με κατεύθυνση στο ψυχοδυναμικό Ψυχόδραμα.
Εργάστηκε από το 1991 έως το 2001 σε διάφορες ψυχιατρικές δομές και έκτοτε εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας παρέχοντας υπηρεσίες ψυχοθεραπείας, συστημικής θεραπείας ζεύγους, κλινικής εποπτείας και εκπαίδευσης στο ψυχοδυναμικό Ψυχόδραμα. Είναι ιδιοκτήτρια του Ελληνικού κέντρου Ψυχοδράματος ‘Ζεύξις’ με έδρα τη Θεσσαλονίκη και ασχολείται με την συγγραφή βιβλίων.
Τέλος δραστηριοποιείται στον τομέα των εναλλακτικών διακοπών, βιωματικών σεμιναρίων και διαδραστικών ομιλιών ως συντονίστρια.

Το Ελληνικό Κέντρο Ψυχοδράματος   ‘Ζεύξις’
είναι ένας ιδιωτικός φορέας και παρέχει ψυχοθεραπεία, εποπτεία και εκπαίδευση στο ψυχοδυναμικό Ψυχόδραμα. Επιστημονική υπεύθυνη του κέντρου είναι η Νέλη Βυζαντιάδου – Παρίντα.

Το κέντρο ‘Ζεύξις’ διοργανώνει ημερίδες, βιωματικά σεμινάρια αυτογνωσίας και εναλλακτικές διακοπές με στόχο την προσωπική ανάπτυξη και ενδυνάμωση των ατόμων καθώς και εκπαιδευτικά σεμινάρια.

Διεύθυνση επικοινωνίας: Εγνατίας 119, 546 35 Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310 209777 – 6934 509311
Email: nelibyzantiadou@gmail.com