Τα Χριστούγεννα στο Μουσείο Συναισθημάτων Παιδικής Ηλικίας

Το Μουσείο Συναισθημάτων κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων σχολικών διακοπών θα είναι ανοιχτό για τους ελεύθερους επισκέπτες.  Η διαδραστική έκθεση: «Ποιος είμαι εγώ;» θα είναι ανοιχτή  από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, ενώ στη 1μ.μ. θα ξεκινούν τα Χριστουγεννιάτικα Εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους με στόχο την ευχάριστη και δημιουργική επικοινωνία ενηλίκων και παιδιών!

Οι ημέρες που το μουσείο θα είναι κλειστό είναι οι εξής: 24, 25, 26, 31 Δεκεμβρίου και 1, 6 Ιανουαρίου.

Τα Χριστουγεννιάτικα Εργαστήρια που θα λειτουργήσουν είναι τα εξής:
«Ένα δώρο για τον Αϊ Βασίλη»

Ελάτε να φτιάξουμε ένα παραμύθι δώρο έκπληξη για τον Αϊ Βασίλη, να τον περιμένει το βράδυ τις πρωτοχρονιάς στο χριστουγεννιάτικο δέντρο …!!!

Ημερομηνίες: 27, 28, 29 και 30 Δεκεμβρίου, είσοδος: 8 ευρώ για παιδιά 5-12 ετών, έναρξη: 1μ.μ.

«Καλικάντζαρε… φτου και βγαίνω!»
Οι καλικάντζαροι όπως γνωρίζετε κυκλοφορούν παντού κι όμως είναι κρυμμένοι, θα χρειαστεί λοιπόν να ψάξουμε στα πιο απίθανα σημεία … της φαντασίας μας για να τους βρούμε!!!

Ημερομηνίες: 4, 5, 7 Ιανουαρίου, είσοδος: 8 ευρώ, για παιδιά 5-12 ετών,  έναρξη: 1μ.μ.

«Ποιος είμαι εγώ; Ποιος είσαι εσύ; – Επιθυμίες!»
Επιθυμίες!!! Τι είναι οι επιθυμίες και από πού έρχονται; Ένα εργαστήρι για ενήλικες και παιδιά με δραστηριότητες που ενθαρρύνουν να γνωρίσουμε περισσότερο τον εαυτό μας και την παρέα μας μέσα από τις επιθυμίες μας!

Ημερομηνία: 2 Ιανουαρίου, είσοδος: 8 ευρώ, για παιδιά 5-12 ετών, έναρξη: 1μ.μ.

«Καλικάντζαρος είσαι και φαίνεσαι» – παρουσίαση  βιβλίου
Νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα για του καλικάντζαρους; Είστε σίγουροι; Στο Μουσείο Συναισθημάτων ο συγγραφέας Φίλιππος Μανδηλαράς θα μας προτείνει μ’ έναν ιδιαίτερο και χιουμοριστικό τρόπο, μια άλλη όψη των καλικαντζάρων!

Ημερομηνία: 3 Ιανουαρίου, είσοδος στο μουσείο: 4 ευρώ, για παιδιά 4-12 ετών, έναρξη: 1μ.μ.

Το Μουσείο Συναισθημάτων Παιδικής Ηλικίας βρίσκεται στην οδό Καρατζά 7, 117 41 Φιλοπάππου, τηλ. 210 9218329, www.mce.gr.