Παρουσίαση των περιοδικών της Νέας Λακανικής Σχολής

Kentro Psychanalytikwn Ereunwn AthinasΣτα πλαίσια του συνεδρίου της ΝΛΣ στην Αθήνα στις  18- 19/5/2013η Ψυχαναλυτικής Βιβλιοθήκη της Αθήνας  σάς προσκαλεί στην παρουσίαση των περιοδικών της ΝΛΣ από συναδέρφους από την Ελλάδα, την Αγγλία, το Βέλγιο, την Ρωσία, την Πολωνία, την Βουλγαρία κλπ.η οποία θα γίνει στο μεσημεριανό διάλειμμα του Σαββάτου  18 Μαίου στις 1- 3μμ στο κτήριο Κωστής Παλαμάς στην οδό Ακαδημίας, δίπλα στο βιβλιοπωλείο του συνεδρίου, σε ένα καλαίσθητο σαλόνι υπό τους ήχους μουσικής πιάνου.

Είσοδος ελεύθερη

 

 Στο βιβλιοπωλείο θα μπορείτε να αγοράσετε ελληνικά και ξενόγλωσσα ψυχαναλυτικά περιοδικά και βιβλία.

Η Ψυχαναλυτική Βιβλιοθήκη της Αθήνας, Λακανικού Προσανατολισμού προσφέρει τη δυνατότητα μελέτης του έργου του Σ. Φρόυντ και του Ζ. Λακάν στο πρωτότυπο και στα ελληνικά, καθώς και πλήθος άλλων ψυχαναλυτικών βιβλίων και περιοδικών, ελληνικών και ξενόγλωσσων. Είναι μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας των Βιβλιοθηκών Λακανικού Προσανατολισμού (FIBOL) που υπάρχουν ανά τον κόσμο με πρόεδρο την κα Judith Miller.

Στεγάζεται, στην οδό Ρεθύμνου 5, πλησίον του αρχαιολογικού μουσείου και είναι ανοικτή στο κοινό Δευτέρα και Σάββατο 10-1μμ εκτός σχολικών διακοπών. Για περισσότερες πληροφορίεςσελίδα fb:  Ψυχαναλυτική Βιβλιοθήκη της Αθήνας  και email : bibliathens@yahoo.gr