Παγκόσμιο Συνέδριο Υπερπροσωπικής Ψυχολογίας

Eurotas_2014www.eurotas2014.com

ΚΡΗΤΗ, 1-5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

Το Ελληνικό Σωματείο Υπερπροσωπικής Ψυχολογίας και Έρευνας, ιδρύθηκε το 2011 από την Lindy McMullin και μια ομάδα ψυχολόγων, γιατρών, και επαγγελματιών που ενδιαφέρονται για την κατάσταση του κόσμου, και τον Σεπτέμβριο του 2011 έγινε μέλος του Ευρωπαϊκού Σωματείου Υπερπροσωπικής Ψυχολογίας “EUROTAS”.

Αυτή η ένωση ομοϊδεατών ανθρώπων, οδήγησε την Ελληνική Σημαία να τοποθετηθεί ανάμεσα στα Ευρωπαϊκά Μέλη πλέον των τριάντα χωρών, και την τιμή να φιλοξενεί το XVI Συνέδριο EUROTAS. Αυτό το συνέδριο συγκεντρώνει την Παγκόσμια Κοινότητα της Υπερπροσωπικής Ψυχολογίας: το Αμερικανικό Σωματείο Υπερπροσωπικής (ATP) και το Διεθνές Σωματείο Υπερπροσωπικής (ITA) είναι μαζί για πρώτη φορά στην Κρήτη.

Με οκτώ βασικούς ομιλητές, τέσσερις από την Αμερική και ισάριθμοι από την Ευρώπη και εξήντα δύο επιπλέον παρουσιαστές, ειδικούς στον τομέα της Υπερπροσωπικής Προοπτικής, αυτό είναι ένα συνέδριο που δεν πρέπει να χάσετε.

Προσκαλούμε τους Έλληνες συμμετέχοντες, παρέχοντας μία έκπτωση 100 ευρώ, για να επωφεληθούν από αυτή την ευκαιρία και να ανταποκριθούν στις αλλαγές που αντιμετωπίζει η Ελλάδα καθώς και όλος ο κόσμος. Ο τίτλος του συνεδρίου μας ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΙΣ, είναι μια διαδικασία που μας οδηγεί από την Αποσύνθεση στη Σύνθεση και από εκεί στην υπέρτατη κατάσταση του Συνειδητού Ζειν. Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε μαζί με τους ειδικούς στον τομέα της Υπερπροσωπικής Ψυχολογίας και Συνείδησης και να αναπτύξετε το επίπεδο συνείδησης της χώρας που είναι το λίκνο του δυτικού πολιτισμού. Με την συμμετοχή σας στην Κρήτη, την γενέτειρα του Μινωικού και του Μυκηναϊκού πολιτισμού, αποτείνουμε φόρο τιμής στις θεές ΓΑΙΑ, ΡΕΑ και ΔΗΜΗΤΡΑ. Επικαλούμαστε το πνεύμα της Παγκόσμιας Ειρήνης να υπηρετήσει όσους έχουν κάνει τόσα πολλά για αυτή τη γη και το λαό της, καθόλη την πάροδο του χρόνου, πιστεύοντας στο πνεύμα του ελληνικού λαού.

Το Συνέδριό μας ξεκινά με δύο εργαστήρια πριν από το κεντρικό συνέδριο και τελειώνει με τρία εργαστήρια μετά την λήξη του. Τόπος μας είναι το ξενοδοχείο Pilot Beach Resort στην Γεωργιούπολη, ένα θέρετρο πέντε αστέρων που προσφέρει μεγάλες εκπτώσεις για τους συμμετέχοντες στο συνέδριο. Χρειάζεται να κάνετε την κράτησή σας και να εγγραφείτε στο συνέδριο, ή να γίνεται χορηγός γι’ αυτήν την μεγάλη προσπάθεια. Να ενθυμηθούμε πως έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε πως να ανταποκριθούμε στην αλλαγή και να γιορτάσουμε αυτή την υπέροχη ευκαιρία που μας δίνεται. Πέρα από την προσωπική μας ευχαρίστηση βρίσκεται και η δυνατότητα να αναπτυχθούμε και να μάθουμε μέσα από τις μεγαλύτερες προκλήσεις, ως μία ενωμένη ομάδα ατόμων που τιμούμε τις επιστημονικές πτυχές της πνευματικότητας και που είμαστε οι πρωτοπόροι για μια πιο ολιστική προσέγγιση στη ζωή.

 

Πρόγραμμα Υπερπροσωπικού Συνεδρίου 2014

Εγγραφές:

Μειωμένη Τιμή Εγγραφής:                                                   15.06.2014 – 15.08.2014

Πλήρης Τιμή Εγγραφής:                                                            15.08.2014 – 01.10.2014

* Η τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής είναι η Τετ 10 Σεπ 2014


Προ-Συνεδριακά Εργαστήρια:

27-28.08.2014:    Μεθοδολογία Υπερπροσωπικής Έρευνας
με την Rosemarie Anderson Ph.D


Διεξαγωγή Συνεδρίου:

1-5.10.2014:          Συμμετέχουν οκτώ (8) Βασικοί Ομιλητές και εξήντα δύο (62) Παρουσιαστές

Μετα-Συνεδριακά Εργαστήρια:

06.10.2014:           Αλχημική Μαντεία: Το Πηγάδι της Μνήμης και το το Δέντρο των Οραμάτων,
με τον Ralph Metzner Ph.D.

06-07.10.2014:    Το Θεϊκό Θηλυκό & Αρσενικό,
με τους Lindy McMullin Ph.D. Candidate, Giovanna Calabrese M.D. Ph.D.,
Regina Hess Ph.D. & Rona Newmark Ph.D.

06-07.10.2014:    Μεταμόρφωση: Ένα ταξίδι Μεταμόρφωσης μέσω Σαμανικών Πρακτικών,
με τους Steven Schmitz Ph.D. & Pier-Luigi Lattuada M.D. Ph.D.