“Όταν το σώμα μιλάει”

Με επιτυχία παρουσιάστηκε την Παρασκευή 12 Απριλίου 2013 στο PUBLIC Λάρισας το βιβλίο της Susana Noemi Abigator “ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΙΛΑΕΙ”. Όσοι παρευρέθησαν γνώρισαν από κοντά τη μεθοδολογία που χρησιμοποιεί η συγγραφέας στα βιωματικά σεμινάρια “σωματική έκφραση & Danza Vital. Η σωματική έκφραση της Susana Noemi Abigador είναι κάτι παραπάνω από ένα βιβλίο με ασκήσεις. Είναι ένα σύστημα που εκπαιδεύει καρδιά, νου και σώμα. Οι ασκήσεις της ξεπερνούν τα όρια του σώματος. Χρησιμοποιεί τη σωματική έκφραση για εργαλείο που ανοίγει το δρόμο για την προσωπική έκφραση, τη διαδραστική επικοινωνία, τη βιωματική χαρά.

Η συγγραφέας ευχαριστεί τον κο Γιώργο Γιαννούση -Ψυχοθεραπευτή, Οικογενειακό θεραπευτή, τον εκπαιδευτικό φορέα “Πολίτες εν Γνώσει” και το PUBLIC Λάρισας για την τιμή να την καλέσουν στην πόλη μας. Όποιος θέλει να επικοινωνήσει με τη συγγραφέα μπορεί να τηλεφωνήσει στο τηλέφωνο   2410533737  .
Σχόλια  από το Facebook
“κ. Abigador πολλά πολλά συγχαρητήρια! Είχα πολύ καιρό να παρακολουθήσω τέτοια διάλεξη! Να είστε καλά και πάντα τόσο γεμάτη ενέργεια να μας δίνετε κι άλλα. Και πάλι συγχαρητήρια!”

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφίες από το σεμινάριο στο ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΒΟΛΟΥ – “Οταν το σώμα μιλάει”  – μεθοδολογία και ασκήσεις για τη σωματική έκφραση στα πλαίσια του Προγράμματος “Ψυχολογίας” του Ελεύθερου Πανεπιστημίου Βόλου.