Μαραθώνιος Zumbathon

H Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών, σε συνεργασία με την Εταιρεία Alzheimer και Συναφών Διαταραχών Καλαμαριάς και με  εκπαιδευτές zumba από όλη την Ελλάδα, διοργανώνουν μια χορευτική βραδιά τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την ενίσχυση των σκοπών των εταιρειών Alzheimer.

Η φιλανθρωπική βραδιά διοργανώνεται το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου  στο  Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας (Μίκρα 2, Θεσσαλονίκη) και θα ξεκινήσει στις 18.00 το απόγευμα.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα περιλαμβάνει χορευτικό πρόγραμμα σωματικής άσκησης, που απευθύνεται στο ευρύ κοινό, στο οποίο θα συμμετέχουν ειδικά εκπαιδευμένοι χορευτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια η Zumba έχει γίνει γνωστή ως χορευτικό πρόγραμμα και διδάσκεται κυρίως σε σχολές χορού. Συνδυάζει βήματα Latin, Βelly dance, hip-hop, African , Bollywood και πολλά άλλα ήδη με μουσική και χαρίζει  διασκέδαση, χαμόγελα, ενώ παράλληλα γυμνάζει όλο το σώμα.

 

Σας προσκαλούμε όλους να φορέσετε τα αθλητικά σας παπούτσια  και να βρεθείτε κοντά μας για να χορέψετε, να διασκεδάσετε, να γυμναστείτε και να στηρίξετε το έργο μας!

Εισιτήρια προπωλούνται.

Πληροφορίες
Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer & Συγγενών Διαταραχών
Πέτρου Συνδίκα 13, Τ.Κ. 546 43 , Θεσσαλονίκη
Τηλ : +30 2310 810411,
Fax: +30 2310 925802
Γραμμή Βοήθειας : +30 2310 909000

www.alzheimer-hellas.gr