Κερδίστε δωρεάν σεμινάρια και τεστ IQ!

Χρόνος ανάγνωσης 2 ΄

Νικητές στον διαγωνισμό για:

– 3 Τεστ IQ για παιδιά από 6 μέχρι 16 ετών (σχηματικές παραστάσεις) είναι οι: Νίκη-Αικατερίνη Μπαρπαγιάννη , Ευαγγελία Κασάπη και  Χαρίκλεια Μικέ

– 1 Συμμετοχή στο σεμινάριο «Χαρισματικά Παιδιά: Χαρακτηριστικά, Συναισθηματικές Ανάγκες και Εκπαίδευση», ο Θανάσης Αθανασιάδης

– 1 Συμμετοχή στο workshop «Πλάνα Μαθήματος & Παραγωγή Εκπαιδευτικού Υλικού Πολυεπίπεδης Εκπαίδευσης» , η Αντιγόνη Αλεξανδρή.

Οι νικητές έχουν ειδοποιηθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση απ’ όπου απέστειλαν τη συμμετοχή τους.

__________________________________________________________________________

Η Χαρισμάθεια σε συνεργασία με τα Ψυχο-γραφήματα και στο πλαίσιο της ημερίδας  “Ανοίγοντας Ορίζοντες στην Εκπαίδευση: Σχολείο με Προσωπικότητα” προσφέρουν δωρεάν έπειτα από κλήρωση:

– 3 Τεστ IQ για παιδιά από 6 μέχρι 16 ετών (σχηματικές παραστάσεις)

– 1 Συμμετοχή σε σεμινάριο με τίτλο «Χαρισματικά Παιδιά: Χαρακτηριστικά, Συναισθηματικές Ανάγκες και Εκπαίδευση» για Γονείς, Εκπαιδευτικούς & Ψυχολόγους

-1 Συμμετοχή σε workshop με τίτλο «Πλάνα Μαθήματος & Παραγωγή Εκπαιδευτικού Υλικού Πολυεπίπεδης Εκπαίδευσης» για Εκπαιδευτικούς

Μπορείτε να δείτε την ημερίδα εδώ:
http://event.charismatheia.edu.gr/

Όροι διαγωνισμού:

  1. Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να κάνετε εγγραφή στο newsletter μας και να μας στείλετε μήνυμα στο info@psychografimata.com  από το email με το οποίο κάνατε την εγγραφή σας. Στο θέμα βάζετε: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ και αντίστοιχα γράφετε για ποια δράση ενδιαφέρεστε (π.χ. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΕΣΤ IQ).
  2. Για την εγγραφή σας αρκεί να γράψετε το email σας στη φόρμα που βρίσκεται στη δεξιά στήλη της ιστοσελίδας Ψυχο-γραφήματα.
  3. Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 31 Μαρτίου στις 17.00.
  4. Ο νικητής θα επιλεχθεί έπειτα από κλήρωση όλων των emails που θ’ αποσταλούν στο info@psychografimata.com και θα ειδοποιηθεί στο ίδιο email από το οποίο έστειλε τη συμμετοχή του. 
  5. Σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος είναι ήδη εγγεγραμμένος στο newsletter μας, ισχύει και πάλι η συμμετοχή του στέλνοντας email (βάζοντας στο θέμα ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ …..) , όπως και κάποιος που δεν ήταν γραμμένος.
  6. Οι παραπάνω όροι μπορούν ν’ αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή από τα Ψυχο-γραφήματα.