Κερδίστε το βιβλίο “Ζήσε τη ζωή σου με τόλμη”

kliroseis

Νικητές του διαγωνισμού είναι η Αναστασία Παγώνη και ο Πάνος Σταματέλος. Οι νικητές έχουν ειδοποιηθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση απ’ όπου απέστειλαν τη συμμετοχή τους.

_________________________________________________

Οι Εκδόσεις Μεταίχμιο σε συνεργασία με τα Ψυχο-γραφήματα προσφέρουν ένα δωρεάν αντίτυπο του βιβλίου “Ζήσε τη ζωή σου με τόλμη”, με αφορμή το εργαστήριο Book Therapy στο Οξυγόνο στη Θεσσαλονίκη στις 3 Ιουνίου 2015.

Μπορείτε να δείτε το βιβλίο εδώ
https://psychografimata.com/24525/zise-ti-zoi-sou-me-tolmi/

 

Το εργαστήριο μπορείτε να δείτε εδώ:
http://www.oxygono-metaixmio.gr/news_in.php?lg=gr&pg=&read=155

Όροι διαγωνισμού:

  1. Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να κάνετε εγγραφή στο newsletter μας και να μας στείλετε μήνυμα στο info@psychografimata.com από το email με το οποίο κάνατε την εγγραφή σας. Στο θέμα βάζετε: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΖΗΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΛΜΗ».
  2. Για την εγγραφή σας αρκεί να γράψετε το email σας στη φόρμα που βρίσκεται στη δεξιά στήλη της ιστοσελίδας Ψυχο-γραφήματα.
  3. Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 29 Μαΐου 2015, στις 13:00 μ.μ.
  4. Οι δύο νικητές θα επιλεχθούν έπειτα από κλήρωση όλων των email που θ’ αποσταλούν στο info@psychografimata.com και θα ειδοποιηθεί στο ίδιο email.
  5. Σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος είναι ήδη εγγεγραμμένος στο newsletter μας, ισχύει και πάλι η συμμετοχή του στέλνοντας email (βάζοντας στο θέμα ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΖΗΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΛΜΗ») , όπως και κάποιος που δεν ήταν γραμμένος.
  6. Οι νικητές μπορούν να παραλάβουν το δώρο τους μέχρι έναν μήνα μετά από το τέλος του διαγωνισμού είτε από τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα) με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας. Σε όσους διαμένουν στην επαρχία θα σταλεί ταχυδρομικά.