Κερδίστε το βιβλίο “Τρέξε να σωθείς, η ζωή σε καλεί”

Νικήτριες στο διαγωνισμό είναι οι Αστέρ Καλαντζή και Ιωάννα Τσαβαλιά. Οι νικήτριες έχουν ειδοποιηθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση απ’ όπου απέστειλαν τη συμμετοχή τους.

_______________________________________________

Οι εκδόσεις Κέλευθος σε συνεργασία με τα Ψυχο-γραφήματα προσφέρουν 2 δωρεάν αντίτυπα του βιβλίου «Τρέξε να σωθείς, η ζωή σε καλεί» του Boris Cyrulnik.

Μπορείτε να δείτε το βιβλίο εδώ:
https://psychografimata.com/30933/trexe-na-sothis-i-zoi-se-kali/

Όροι διαγωνισμού:

  1. Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να κάνετε εγγραφή στο newsletter μας και να μας στείλετε μήνυμα στο info@psychografimata.com  από το email με το οποίο κάνατε την εγγραφή σας. Στο θέμα βάζετε: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΤΡΕΞΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ, Η ΖΩΗ ΣΕ ΚΑΛΕΙ».
  2. Για την εγγραφή σας αρκεί να γράψετε το email σας στη φόρμα που βρίσκεται στη δεξιά στήλη της ιστοσελίδας Ψυχο-γραφήματα.
  3. Ο διαγωνισμός λήγει την Τετάρτη 5 Απριλίου στις 17.00
  4. Οι νικητές θα επιλεχθούν έπειτα από κλήρωση όλων των emails που θ’ αποσταλούν στο info@psychografimata.com και θα ειδοποιηθεί στο ίδιο email από το οποίο έστειλαν τη συμμετοχή τους.
  5. Σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος είναι ήδη εγγεγραμμένος στο newsletter μας, ισχύει και πάλι η συμμετοχή του στέλνοντας email (βάζοντας στο θέμα ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΤΡΕΞΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ, Η ΖΩΗ ΣΕ ΚΑΛΕΙ») , όπως και κάποιος που δεν ήταν γραμμένος.
  6. Το αντίτυπο θ’ αποσταλεί ταχυδρομικά από τον εκδοτικό οίκο.
  7. Οι παραπάνω όροι μπορούν ν’ αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή από τα Ψυχο-γραφήματα.