Κερδίστε το βιβλίο “Το νόημα του έρωτα”

Νικήτριες του διαγωνισμού είναι η Αναστασία Ηλιάδου και η Αναστασία Ψαράκη. Οι νικήτριες έχουν ειδοποιηθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση απ’ όπου απέστειλαν τη συμμετοχή τους.
_______________________________________________

Οι εκδόσεις Gutenberg σε συνεργασία με τα Ψυχο-γραφήματα προσφέρουν δύο δωρεάν αντίτυπα του βιβλίου “Το νόημα του έρωτα” της Dr. Sue Johnson.

Μπορείτε να δείτε το βιβλίο εδώ:
https://psychografimata.com/33406/to-noima-tou-erota/

Όροι διαγωνισμού:

  1. Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να κάνετε εγγραφή στο newsletter μας και να μας στείλετε μήνυμα στο info@psychografimata.com  από το email με το οποίο κάνατε την εγγραφή σας. Στο θέμα βάζετε: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ».
  2. Για την εγγραφή σας αρκεί να γράψετε το email σας στη φόρμα που βρίσκεται στη δεξιά στήλη της ιστοσελίδας Ψυχο-γραφήματα.
  3. Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στις 18.00
  4. Ο νικητής θα επιλεχθεί έπειτα από κλήρωση όλων των emails που θ’ αποσταλούν στο info@psychografimata.com και θα ειδοποιηθεί στο ίδιο email από το οποίο έστειλε τη συμμετοχή του. 
  5. Σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος είναι ήδη εγγεγραμμένος στο newsletter μας, ισχύει και πάλι η συμμετοχή του στέλνοντας email (βάζοντας στο θέμα ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ») , όπως και κάποιος που δεν ήταν γραμμένος.
  6. Το αντίτυπο θ’ αποσταλεί ταχυδρομικά από τον εκδοτικό οίκο σε περίπτωση νικητή εκτός Αθηνών.
  7. Οι παραπάνω όροι μπορούν ν’ αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή από τα Ψυχο-γραφήματα.