Κερδίστε το βιβλίο “Μάτια Ορθάνοιχτα”

kliroseisΝικητής του διαγωνισμού είναι ο Αντώνης Πέτρου. Ο νικητής έχει ειδοποιηθεί από την ηλεκτρονική διεύθυνση που απέστειλε τη συμμετοχή του.

___________________________________________

Οι Εκδόσεις Μεταίχμιο σε συνεργασία με τα Ψυχο-γραφήματα προσφέρουν δύο δωρεάν αντίτυπα του βιβλίου «Μάτια Ορθάνοιχτα – Πώς να παίρνετε τις καλύτερες αποφάσεις σ’ έναν περίπλοκο κόσμο», με αφορμή το εργαστήριο Book Therapy στο Οξυγόνο στη Θεσσαλονίκη.

Το εργαστήριο μπορείτε να δείτε εδώ:
http://www.oxygono-metaixmio.gr/news_in.php?lg=gr&pg=&read=155

Μπορείτε να δείτε το βιβλίο εδώ:
https://psychografimata.com/23637/matia-orthanichta/

Όροι διαγωνισμού:

  1. Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να κάνετε εγγραφή στοnewsletter μας και να μας στείλετε μήνυμα στοinfo@psychografimata.com από το email με το οποίο κάνατε την εγγραφή σας. Στο θέμα βάζετε: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΜΑΤΙΑ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΑ».
  2. Για την εγγραφή σας αρκεί να γράψετε το email σας στη φόρμα που βρίσκεται στη δεξιά στήλη της ιστοσελίδας Ψυχο-γραφήματα.
  3. Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 24 Απριλίου 2015, στις 13:00 μ.μ.
  4. Ο νικητής θα επιλεχθεί έπειτα από κλήρωση όλων των email που θ’ αποσταλούν στο info@psychografimata.com και θα ειδοποιηθεί στο ίδιο email.
  5. Σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος είναι ήδη εγγεγραμμένος στο newsletter μας, ισχύει και πάλι η συμμετοχή του στέλνοντας email (βάζοντας στο θέμα ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΜΑΤΑ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΑ») , όπως και κάποιος που δεν ήταν γραμμένος.
  6. Οι νικητές μπορούν να παραλάβουν το δώρο τους μέχρι έναν μήνα μετά από το τέλος του διαγωνισμού είτε από το ΟΞΥΓΟΝΟ (Ολύμπου 81, Θεσσαλονίκη) είτε από τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα) με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας. Σε όσους διαμένουν στην επαρχία θα σταλεί ταχυδρομικά.