Κερδίστε το βιβλίο «Οι φύλακες άγγελοι των παιδικών ψυχών (γονείς&εκπαιδευτικοί»)

Χρόνος ανάγνωσης < 1 ΄

kliroseis
Νικήτριες του διαγωνισμού είναι η Ανιρέτα Σταύρου και η Βάσω Μιλιδάκη. Οι νικήτριες έχουν ειδοποιηθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση απ’ όπου απέστειλαν τη συμμετοχή τους.
______________________________________________________
Οι Εκδόσεις Printa/Ροές σε συνεργασία με τα Ψυχο-γραφήματα προσφέρουν δύο δωρεάν αντίτυπα του βιβλίου «Οι φύλακες άγγελοι των παιδικών ψυχών (γονείς & εκπαιδευτικοί»)».
Μπορείτε να δείτε το βιβλίο εδώ:
https://psychografimata.com/27908/i-filakes-angeli-ton-pedikon-psichon-gonis-ekpedeftiki/

  1. Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να κάνετε εγγραφή στο newsletter μας και να μας στείλετε μήνυμα στο info@psychografimata.com  από το email με το οποίο κάνατε την εγγραφή σας. Στο θέμα βάζετε: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΨΥΧΩΝ».
  2. Για την εγγραφή σας αρκεί να γράψετε το email σας στη φόρμα που βρίσκεται στη δεξιά στήλη της ιστοσελίδας Ψυχο-γραφήματα.
  3. Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016, στις 17:00 μ.μ.
  4. Ο νικητής θα επιλεχθεί έπειτα από κλήρωση όλων των email που θ’ αποσταλούν στο info@psychografimata.com  και θα ειδοποιηθεί στο ίδιο email.
  5. Σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος είναι ήδη εγγεγραμμένος στο newsletter μας, ισχύει και πάλι η συμμετοχή του στέλνοντας email (βάζοντας στο θέμα ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΨΥΧΩΝ») , όπως και κάποιος που δεν ήταν γραμμένος.
  6. Το αντίτυπο θ’ αποσταλεί ταχυδρομικά από τον εκδοτικό οίκο.