Κερδίστε το βιβλίο "Γράμματα στην Κλαούντια"

Χρόνος ανάγνωσης < 1 ΄

kliroseis
Νικητές του διαγωνισμού είναι ο Δημήτριος Ξενιτέλλης και η Νίκη Μαρούλη. Οι νικητές έχουν ειδοποιηθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση απ’ όπου απέστειλαν τη συμμετοχή τους. 
______________________________________________________
Οι Εκδόσεις Opera σε συνεργασία με τα Ψυχο-γραφήματα προσφέρουν δύο δωρεάν αντίτυπα του βιβλίου «Γράμματα στην Κλαούντια» του Χόρχε Μπουκάι.
Μπορείτε να δείτε το βιβλίο εδώ:
https://psychografimata.com/27466/grammata-stin-klaountia

  1. Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να κάνετε εγγραφή στο newsletter μας και να μας στείλετε μήνυμα στο info@psychografimata.com  από το email με το οποίο κάνατε την εγγραφή σας. Στο θέμα βάζετε: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ».
  2. Για την εγγραφή σας αρκεί να γράψετε το email σας στη φόρμα που βρίσκεται στη δεξιά στήλη της ιστοσελίδας Ψυχο-γραφήματα.
  3. Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, στις 17.00 μ.μ.
  4. Οι νικητές θα επιλεχθούν έπειτα από κλήρωση όλων των email που θ’ αποσταλούν στο info@psychografimata.com και θα ειδοποιηθούν στο ίδιο email από το οποίο έστειλαν τη συμμετοχή τους.
  5. Σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος είναι ήδη εγγεγραμμένος στο newsletter μας, ισχύει και πάλι η συμμετοχή του στέλνοντας email (βάζοντας στο θέμα ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ») ,   όπως και κάποιος που δεν ήταν γραμμένος.
  6. Τα αντίτυπα θ’ αποσταλούν ταχυδρομικά από τον εκδοτικό οίκο σε περίπτωση νικητών εκτός Αττικής.
  7. Σε περίπτωση νικητών εντός Αττικής για να παραλάβουν το βιβλίο τους θα πρέπει να περάσουν από τα γραφεία των Εκδόσεων Opera, Κωλέττη 23Α, Εξάρχεια.