Κερδίστε μία ΔΩΡΕΑΝ θέση σε online εργαστήριο αυτογνωσίας!

kliroseis
Νικήτρια του διαγωνισμού είναι η Γιώτα Στύλου. Η νικήτρια έχει ειδοποιηθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση απ’ όπου απέστειλε τη συμμετοχή της.
________________________________________________________
Τα Ψυχο-γραφήματα και η επιχείρηση Ψ-Χ προσφέρουν μία δωρεάν θέση στο online εργαστήριο αυτογνωσίας “Χτίζοντας ισορροπημένες σχέσεις”.
Η διάρκεια του εργαστηρίου είναι έξι (6) εβδομάδες.
Μπορείτε να δείτε το εργαστήριο εδώ:
https://psychografimata.com/28133/chtizontas-isorropimenes-schesis/
Όροι διαγωνισμού:

  1. Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να κάνετε εγγραφή στο newsletter μας και να μας στείλετε μήνυμα στο info@psychografimata.com  από το email με το οποίο κάνατε την εγγραφή σας. Στο θέμα βάζετε: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ».
  2. Για την εγγραφή σας αρκεί να γράψετε το email σας στη φόρμα που βρίσκεται στη δεξιά στήλη της ιστοσελίδας Ψυχο-γραφήματα.
  3. Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 04 Μαρτίου 2016 στις 17.00
  4. Ο νικητής θα επιλεχθεί έπειτα από κλήρωση όλων των emails που θ’ αποσταλούν στο info@psychografimata.com και θα ειδοποιηθεί στο ίδιο email.
  5. Σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος είναι ήδη εγγεγραμμένος στο newsletter μας, ισχύει και πάλι η συμμετοχή του στέλνοντας email (βάζοντας στο θέμα ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ») , όπως και κάποιος που δεν ήταν γραμμένος.
  6. Οι παραπάνω όροι μπορούν ν’ αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή από τα Ψυχο-γραφήματα.