Κερδίστε μία ΔΩΡΕΑΝ θέση σε online εργαστήριο Ψυχολογίας

Χρόνος ανάγνωσης < 1 ΄

kliroseis

Νικήτρια του διαγωνισμού είναι η κυρία Μαρία Άννα Βλάμη. Η νικήτρια έχει ειδοποιηθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση απ’ όπου απέστειλε τη συμμετοχή της.

______________________________________________

Τα Ψυχο-γραφήματα και το Ινστιτούτο Ψυχικής Έκφρασης “Ψ-Χ” προσφέρουν μία δωρεάν θέση για το online εργαστήριο Ψυχολογίας 

«Τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα».

Η διάρκεια του εργαστηρίου είναι επτά εβδομάδες.

Μπορείτε να δείτε το εργαστήριο εδώ:

«Τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα»

Όροι διαγωνισμού:

  1. Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να κάνετε εγγραφή στο newsletter μας και να μας στείλετε μήνυμα στο info@psychografimata.com  από το email με το οποίο κάνατε την εγγραφή σας. Στο θέμα βάζετε: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΤΑ 7 ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ».
  2. Για την εγγραφή σας αρκεί να γράψετε το email σας στη φόρμα που βρίσκεται στη δεξιά στήλη της ιστοσελίδας Ψυχο-γραφήματα.
  3. Ο διαγωνισμός λήγει την Δευτέρα 24/10/2016 στις 16.00.
  4. Ο νικητής θα επιλεχθεί έπειτα από κλήρωση όλων των emails που θ’ αποσταλούν στο info@psychografimata.com και θα ειδοποιηθεί στο ίδιο email.
  5. Σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος είναι ήδη εγγεγραμμένος στο newsletter μας, ισχύει και πάλι η συμμετοχή του στέλνοντας email (βάζοντας στο θέμα ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΤΑ 7 ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ») , όπως και κάποιος που δεν ήταν γραμμένος.
  6. Οι παραπάνω όροι μπορούν ν’ αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή από τα Ψυχο-γραφήματα.