«Κάτσε όπως είσαι…»

Την Κυριακή 5 Ιουνίου το ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ, η ΜΚΟ Παιδιά εν Δράσει και η καλλιτεχνική κολεκτίβα Unblock Art καλούν όλα τα παιδιά της γειτονιάς στην πλατεία Ναβαρίνου στη Θεσσαλονίκη σε ένα «χρωματιστό» δρώμενο: να χρωματίσουν με μπογιές και πινέλα μονόχρωμα παγκάκια, τα οποία στη συνέχεια θα στηθούν σε παιδικές χαρές της πόλης. Το δρώμενο θα αρχίσει στις 7 μ.μ.

Η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης συνεργασίας του ΚΕΘΕΑ με το Δήμο Θεσσαλονίκης, η οποία έχει στόχο να ενημερώσει για τις υπηρεσίες που παρέχει ο οργανισμός στους χρήστες ουσιών και στις οικογένειές τους. Το εικαστικό κοινωνικό δρώμενο στην πλατεία Ναβαρίνου αποτελεί μια συμβολική πράξη για την ανάγκη αξιοποίησης των δημόσιων χώρων και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στα μεγάλα αστικά κέντρα. Μια συμβολική και συνάμα χρηστική κίνηση από τα ίδια τα παιδιά για τη γειτονιά τους.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2310 212030/1  Συμβουλευτικό Κέντρο ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ (cc@kethea-ithaki.gr) και 2310 552655 2310 552655  Παιδιά Εν Δράσει (info@kidsinaction.gr)